Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Запрошуємо в епіцентр дитячих мрій України
Автор: Станислав Власенко      Дата: 31.05.2005 08:59


     Мета проекту: громадянське виховання через соціальну рекламу у форматі фотографії.
     Захід приурочено до Всесвітнього дня захисту дітей.
     Період реалізації проекту: квітень-травень 2005 року.
     Надіслано 400 знімків від 133 учасників з усієї України по 6 рубрикам: „Дитяча Мрія”, „Свято Життя”, „Добра Традиція”, „Ми Сім’Я”, „Право дитини на...”, „Зв’язок Поколінь”.
     На фотовиставці представлено 280 фоторобіт.
     Серед авторів - учнівська, студентська молодь, люди середнього та похилого віку різних професій і статусів, професіональні фотографи і починаючі аматори фотосправи.
     Знімки презентують різні світи дитячих мрій, крізь призму погляду дорослих, які колись були дітьми, та сучасних дітей і їх бачення мрій майбутнього покоління країни.
     Фотовиставка триватиме з 1 по 5 червня 2005 року.
     
     У складі конкурсної комісії: представники Кабінету Міністрів України, Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, міжнародних громадських організацій, бізнесових структур та ЗМІ.
     Переможцями визначено три фотороботи: „Разом до гармонії” (рубрика „Ми Сім’Я”) Ігора Пилипенко із міста Львова, „Козацькому роду нема переводу” ( рубрика „Добра Традиція”) Дрюченка Олексія із села Пологи Запорізької обл., „Немає кращого, чим рано-зрання купатись в мийці на світанні”(рубрика „Свято Життя”) Дукіної Олени із міста Тарабунари Одеської обл. Додатково визначено спеціальні призи для окремих учасників фотоконкурсу.
     
     Упродовж презентації відбудеться урочисте нагородження переможців однойменного фотоконкурсу, вручення призів та подарунків від організаторів, спів організаторів фотовиставки, прес-конференція для ЗМІ. У програмі заходу від „Трьох Ведмедів” морозиво для гостей та розваги для дітей, організовані Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Ви дізнаєтесь про ідею запровадження фотоконкурсу, подальші плани по розширенню та реалізації проекту, поспілкуєтеся із співорганізаторами та партнерами заходу. А також отримаєте безпосередню можливість визначитися щодо власної причетності до благородної справи суспільного виховання задля щасливого майбутнього дітей в Україні.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1747 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1693
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика