Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Талановиті українські пілоті на міжнародному рівні
Автор: Сергей Грищук      Дата: 10.12.2017 13:15


Талановиті українські пілоті на міжнародному рівні      Після надзвичайного виступу на Світовому Гранд Фіналі «Ротакс» в Португалії в листопаді, український картингіст Олександр Бондарев продовжує переможну ходу у інших міжнародних змаганнях.
     
     Минулого місяця в Портімао (Португалія), зібралися 360 найкращих гонщиків Світу з 62-х країн та 5-ти Континентів на Фінальній гонці міжнародної картингової серії «Rotax Max Challenge». Україну в ній представляли п'ять пілотів - Ростислав Костина, Олександр Бондарев, Данііл Кукурузов, Денис Чернишов та Георгій Красько. Після декількох днів тренувань та відбіркових гонок, оскільки в дорослих класах зібралося по 72 пілота, до фінальної гонки потрапили Олександр Бондарев, Ростислав Костина та Данііл Кукурузов. До речі, в півфіналі Олександр стартував з шостого місця, тримався в лідируючій групі пелетону і лише через невелику помилку втратив декілька позицій, і тому фінішував за офіційними результатами на 14-му місці.
     
     Здавалося, що вже буде дуже важко юному пілоту обігнати досвідчених суперників, що опинилися попереду, про рівень яких кажуть їх титули Чемпіонів Іспанії, Португалії тощо. І тут Олександр проводить неймовірну гонку і в дуже напруженій боротьбі, коли важливо було застосувати весь досвід, талант та здібності, пробивається на 7-му позицію на фініші, а за офіційними підсумками стає шостим. При тому, що Олександру всього 8 років, і він наймолодший учасник серед всіх пілотів, він досягає найвищого результату за всю багаторічну історію участі представників від України на Світових Гранд Фіналах «Ротакс».
     
     А вже 2-го грудня Олександр приймає участь в наступній гонці в Португалії - Trofeu Bridgestone. Тут Олександр виступає на карті з новим для себе двигуном Iame puma, в рамках підготовки до участі в Чемпіонаті Іспанії 2018 року. 3-тє місце за підсумками кваліфікації дають можливість Олександру відразу вступити в боротьбу за лідерство, і в півфіналі він фінішує вже другим. Фінальна гонка, вже звично, видається дуже напруженою, і в довготривалому протистоянні Олександру вдається перемогти в ній. Отже, 1-ше місце в престижній міжнародній гонці!


Автор: Сергей Грищук прочтений: 580 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 16974
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика