Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Підсумки 2017 року та головні туристичні тренди 2018 року
Автор: Евгений Погребняк      Дата: 01.01.2018 15:58


Підсумки 2017 року та головні туристичні тренди 2018 року      Грунтуючись на результатах досліджень, турагентство Business Visit визначило: туристичний ринок поступово відновлюється після застою, українці починають підкорювати Європу, а Туреччина і Єгипет змагаються за лідерство в сфері туризму. 2017 рік можна з упевненістю назвати роком розвитку туризму в Україні: турпотік стрімко зріс, а кількість реалізованих путівок збільшилася на 36%.
     
     За даними Держкомстату, у 2017 році послуги туризму пропонувало більше 3500 компаній. Всього ними було реалізовано майже 1,6 млн путівок на суму понад 27 млрд грн.
     
     На зростання ринку значно вплинули Туреччина і Єгипет — найбільш затребувані напрямки в українських туристів. У літню пору 60% українських мандрівників відправляється до Туреччини, а з приходом зими — близько 80% купують тури до Єгипту.
     
     У список найпопулярніших країн увійшла Грузія, в якій відпочило близько 150 тис. українців.
     
     З приходом літнього сезону 2017 року інтерес до Болгарії виріс на 25% (країну відвідало більше 49 тис. туристів) і на 10% до Чорногорії (близько 25 тис. туристів).
     
     За прогнозами експертів, у 2018 році туристичний потік повинен зрости на 50% завдяки збільшенню обсягів за всіма масовими напрямками.
     
     Однією із сприятливих умов для розвитку туризму в Україні стало прийняття безвіза з країнами ЄС. Це значно здешевило відпочинок за кордоном, оскільки раніше віза обходилася туристу у 40-60 євро, а для сім'ї — у 130-180 євро.
     
     Незважаючи на те, що в 2017 році не відбулося значного зростання продажів путівок в країни Європи (всього 11-15%), ситуація кардинально зміниться найближчим часом.
     
     У зв'язку з цим багато туристичних агентств запропонували нові напрямки автобусних турів для подорожей, наприклад, до Португалії, Польщі, Словаччини та Словенії.
     
     Великим попитом почали користуватися гарячі путівки. За підсумками року, співвідношення придбаних путівок до звичайних — 35% до 65%.
     
     В Україні інтерес до подорожей швидко росте після кризи 2014 року.


Автор: Евгений Погребняк прочтений: 949 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17370
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика