Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У 2018 році Південно-Західна залізниця виконає комплексну реконструкцію одного з найбільших залізничних вузлів України - Дарницького
Автор: Александр Михайленко      Дата: 26.01.2018 22:57


     Про це повідомив в.о. директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Роман Веприцький під час комісійного інспектування станції Дарниця та залізничних підприємств, які входять до складу Дарницького вузла.
     
     За словами Романа Веприцького, комплексну програму реконструкції Дарницького залізничного вузла, яка містить заходи технічного й організаційного характеру, було розроблено після ретельного аналізу показників діяльності вузла за 2016-2017 роки та амортизаційних характеристик місцевої інфраструктури й обладнання. Практична реалізація цієї програми дозволить значно підвищити КПД станції і всіх вузлових підприємств, вивести їх на новий рівень виробничої діяльності та санпобуту, а також надання послуг пасажирам.
     
     Упродовж 2018 року залізничники планують відремонтувати ряд колій на станції Дарниця та в парку «Ліски», оновити тут низку стрілочних переводів і гіркових уповільнювачів, модернізувати мережі електроживлення й освітлення, систему гучномовного зв’язку та відеонагляду.
     
     Значні обсяги робіт передбачено і на вузлових підприємствах, насамперед у локомотивному та вагонному депо. Так, на ПТО тепловозів і електровозів модернізують системи підігріву та екіпірування локомотивів мастилами, а в цехах відремонтують зношене електрообладнання, компресори, верстати та двигуни.
     
     На всіх вузлових підприємствах також виконають капітальні чи поточні ремонти виробничих будівель і споруд – фасадів, покрівель, підвалів та інших приміщень, оновлять комп’ютерну техніку, радіостанції, тощо.
     
     Окремим рядком у програмі реконструкції Дарницького вузла прописане створення належних умов праці та санпобуту залізничників: ремонт душових, туалетів, роздягалень, кімнат приймання їжі, сходових маршів, утеплення приміщень, заміна вікон, а також енергоощадні заходи, зокрема, встановлення приладів обліку та сучасного опалювального обладнання у котельнях.
     
     «У нас комплексний підхід до реконструкції Дарницького вузла, - говорить в.о. керівника Південно-Західної залізниці Роман Веприцький. - Ми оновлюватимемо його самі і водночас наполягатимемо на тому, щоб прилеглі до Дарниці незалізничні підприємства навели лад у зоні своєї відповідальності. Один із найбільших залізничних вузлів України має стати взірцевим, показати гідний наслідування приклад виробничої культури та сервісу».


Автор: Александр Михайленко прочтений: 537 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17770
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика