Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

На 30 січня 2018 року призначені аукціони на закупівлю 110 тис. тонн дизельного пального
Автор: Александр Михайленко      Дата: 26.01.2018 22:59


     Укрзалізниця має намір придбати 110 тис. тонн дизельного пального. Відповідні аукціони призначені на 30.01.2018. Передбачено проведення трьох процедур по 20 тис. тонн кожний із застосуванням формульної зміни ціни з урахуванням показників Platts. Також передбачено проведення п’яти звичайних процедур по 10 тис. тонн кожна. Очікувана вартість дизеля за всіма тендерами складає 29,640 грн за тонну.
     
      «Укрзалізниця впевнено переводить процес закупівель на цивілізовані рейки, і закупівля пального за формульним ціноутворення – позитивний сигнал для всіх постачальників. Такі умови є привабливими для залучення до співпраці і міжнародних трейдерів. Ми один із найбільших споживачів дизелю в Україні, тому реальна ринкова ціна пального – стратегічно важлива. Ми підвищили вимоги не тільки до себе, а й до нафтотрейдерів – будемо наполягати на гарантованих постачаннях згідно з договорами, це один з ключових моментів для безперебійної роботи залізниці», - прокоментував в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
     
     Укрзалізниця поступово переходить на формульне ціноутворення при закупівлі пального – ціна залежатиме від коливання котирувань Platts та курсу валюти (фактично все пальне на ринку імпортного походження), ціна за контрактом може збільшуватися або зменшуватися при кожній рознарядці на відвантаження чергової партії дизеля за формулою із застосуванням показників Platts.
     
     Platts — міжнародна, глобальна уніфікована система інформаційного моніторингу за динамікою ринку та ціноутворенням у галузі добувної та паливно-енергетичної промисловості. Показники Platts — індекси, що офіційно визначені світовим інформаційним агентством Platts та є базою для використання суб’єктами господарської діяльності.
     
     Раніше повідомлялося, що ПАТ «Укрзалізниця» в партнерстві з ЄБРР, який залучив Дипломований інститут постачання та управління поставками (CIPS) з Великобританії, розпочинає амбітний проект порівняльного аналізу й корпоративної сертифікації закупівель та управління поставками в компанії.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 635 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17773
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика