Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Обережно : наближаються чергові вибори!
Автор: Сергей Любченко      Дата: 29.01.2018 19:54


     Обережно : наближаються чергові вибори!
     Українські політичні партії на старті нової виборчої кампанії. Уточню : на НИЗЬКОМУ старті. Адже у повітрі вже відчувається запах колосальних грошей, які, немов осіннє листя, невдовзі запалають у «буржуйці» чергових політичних перегонів. Звідки у мене таке категоричне твердження? Відповідаю по суті : бо вже заворушилися, немов павуки і змії у великій скляній банці, політики, політтехнологи, аналітики, піар-менеджери,члени Кабміну, «рішали» з Банкової усіх мастей і гатунків, які безпосередньо керуватимуть «виборчим» процесом у нашій державі... 29-го січня 2018-го року у столичному готелі «Редісон блу» відбулася міжнародна конференція, яка так і називається : «Українські політичні партії на старті виборчої кампанії. Як вплинуло державне фінансування на стан політичних партій». Із виступів учасників конференції журналісти дізналися : нині в нашій багатостраждальній державі діють (чи — злодіють?) від 352 до 356 політичних партій! Точної цифри нам до кінця заходу ніхто так і не оприлюднив. Адже нові партії (хоча це не партії, а політичні проекти) з”являються на політичному небосхилі, а інші – вмирають, як метелики-одноденки. Бо не потрібні ні своїм олігархам, ні так званим «лідерам», ні електорату. Хтось викинув гроші на вітер – ну, то й що із того? Буде потрібно створити «нову партію» - не питання! Головне – під який проект і під якого конкретно «лідера»… Були б фінанси!
      Рівень політичного популізму більшості із цих горе-партій буквально «зашкалює». Чим більше брешуть їхні очільникі, тім більше тонн локшини можна навішати на вуха «піплам», які вже, здається, остаточно втратии спротив проти брехні і облуди.
      А ось найсильнішими «політичними партіями» в Україні, як виявляється» є… загально-національні комерційні телевізійні канали. Олігархи, наймаючи на керівні посади цих каналів досвідчених брехунів-політтехнологів, цілодобово «промивають мізки» нормальним людям у великих містах і у маленьких селах. І саме такі канали-маніпулятори можуть протягом лише одного року зробити із будь-якого нікчеми (навіть без підтвердженої вищої освіти!) справжнього політичного «лідера»,який своїми солодкими казочками про «світле майбутнє на оновленій землі, де не буде ворога-супостата» дуритиме голови мільйонів своїх новоспечених симпатиків. А вони, в свою чергу, піддавшись «чесним» рекламним обіцянкам цього кумедного чоловіка, у якого таки є так звана «харизма», практично добровільно і без видимого примусу, проголосують на виборчих дільницях за «нового месію» вже на найближчих виборах... Додайте до цього майже 500 мільйонів державних гривень, які ми, пересічні українці, знову ж таки добровільно (!!!) перераховуємо із своїх жебрацьких пенсій, стипендій і заробітної платні на так звану «розбудову політичних партій», що нині «рулять» у парламенті... Ось так і робиться «висока політика» у «високих владних кабінетах»… Олігархи керують процесом, політтехнологи виконують поставлені завдання, а народ підтюпцем аж біжить до виборчих дільниць. Коло замикається. Отож, можна і далі грабувати знекровлену економіку, можна і далі підвищувати плату за комірне, можна і далі позбавляти хворих і немічних людей найнеобхіднішого… А такими ж людьми легше керувати!
     Сумно, сумно, аж за край, панове... І коли ми вже почнемо думати - всі разом і кожен поодинці? Коли ми вже перестанемо «хавати» маячню брехунів, яка каламутним потоком щодня ллється із екранів зомбо-ящиків, якими керують не талановиті журналісти, а підступний і жадібний олігархат? Коли ми вже зробимо так, щоб нас НІХТО і НІКОЛИ не зміг більше обдурити?
     Адже «українські політики» приходять у владу і відходять у безвість, а нам із вами, шановні друзі, ЗАВЖДИ жити і працювати на рідній землі!
     Сергій Любченко
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 1015 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17807
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика