Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Переможець конкурсу на найвищу врожайність кукурудзи з насіння DEKALB українського виробництва досяг показника 12,5 т/га
Автор: Максим Никоненков      Дата: 05.02.2018 21:54


     Компанія «Монсанто Україна» підбила підсумки четвертого щорічного конкурсу на найвищу врожайність гібридів кукурудзи DEKALB з насіння, вирощеного в Україні. Найбільших результатів при стандартній вологості у 14% досягли аграрії господарства «Здолбунівське» (Рівненська обл.) — 12,5 т/га з гібридом ДКС 3705. Ще три господарства перевищили показник у 12 т/га: «Кишенці» з Черкаської обл. (12,36 т/га з гібридом ДКС 4590), «Агро регіон» (12,32 т/га з гібридом ДКС 4590) і «Ташір» (12,31 т/га з гібридом ДКС 4014) з Житомирської області.
     Усього було визначено 35 переможців з 21 області України. При цьому 22 господарства-переможці з 14 областей зібрали понад 10 т/га кукурудзи з насіння DEKALB, вирощеного в Україні. У той же час, за попередніми даними Державної служби статистики за 2017 рік, середня врожайність кукурудзи на зерно в Україні склала 5,44 т/га.
     Одночасно компанія «Монсанто Україна» оголосила переможців конкурсу «Амбасадори бренду DEKALB»: 11 господарств з різних областей України. У цьому конкурсі взяли участь господарства, які вирощували в 2017 році товарну кукурудзу з насіння гібридів DEKALB на площі від 70 га та найактивніше рекомендували насіння бренду колегам і партнерам, проводячи дні поля, навчання та демонстрації лінійки гібридів DEKALB і технологій вирощування кукурудзи.
     Представників усіх господарств-переможців обох конкурсів компанія «Монсанто» запросила до Франції, де вони відвідають лабораторію, що перевіряє відповідність стандартам вирощеного в Україні насіння кукурудзи DEKALB, та насіннєвий завод, що готує батьківські лінії для вирощування насіння в Україні.
     Про компанію «Монсанто»
     «Монсанто» є однією з провідних компаній світу, діяльність якої зосереджена на сталому розвитку сільського господарства. Ми розробляємо та постачаємо інноваційні сільськогосподарські продукти та інтегровані рішення для підтримки діяльності агровиробників, які займаються вирощуванням сільськогосподарських культур, що в подальшому використовуються для виробництва продуктів харчування, палива та одягу.
     «Монсанто» є міжнародною компанією, що входить до рейтингу Fortune 500. Штаб-квартира компанії знаходиться в Сент-Луїсі (Міссурі, США). У підрозділах «Монсанто» у 69 країнах світу працюють понад 20 тис. співробітників.
     «Монсанто» пропонує сільгоспвиробникам високоякісне насіння товарних культур та овочів, засоби захисту рослин та інтегровані агрономічні рішення. Щороку компанія інвестує понад 1,5 млрд доларів у наукові розробки, спрямовані на підвищення продуктивності аграрного сектору.
     У 1991 році «Монсанто» стала першою іноземною компанією, яка підписала контракт на постачання засобів захисту рослин в Україну. У 1992 році було відкрито київський офіс.
     «Монсанто» виробляє в Україні та імпортує до України якісне та високопродуктивне насіння кукурудзи, ріпаку та овочів лише традиційної селекції. Насіння кукурудзи та ріпаку «Монсанто» представлене в Україні брендом DEKALB, насіння овочів — брендами «Семініс» та «Де Ройтер», засоби захисту рослин — брендами «Раундап», «Харнес» та «Гвардіан Тетра».


Автор: Максим Никоненков прочтений: 844 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17894
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика