Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Південно-Західна залізниця встановлює огорожі на станціях для безпеки громадян
Автор: Александр Михайленко      Дата: 09.02.2018 21:59


     У рамках реалізації Програми з попередження нещасних випадків невиробничого характеру на залізничному транспорті України, яка затверджена відповідно до Статуту публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» на 2017—2018 рр., та за дорученням в. о. директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця» Романа Веприцького для забезпечення безпеки громадян на залізничних колія філії було огороджено небезпечні місця травмування сторонніх осіб на території станцій Київської дирекції залізничних перевезень.
     
     Зокрема, залізничники обладнали ст. Ірпінь: виконано роботи зі встановлення залізобетонних плит загальною довжиною 476 м, металевої огорожі довжиною 277 м та встановлено 6 м металевих воріт. Також на ст. Мотовилівка виконано роботи зі встановлення 600 м металевої огорожі. Окрім цього, по ст. Вишневе встановлено залізобетонних плит загальною довжиною 205 м.
     
     За словами очільника залізниці Романа Веприцького, в 2018 р. таку роботу буде продовжено. Серед завдань, які поставив перед нами в.о. Голови правління ПАТ «Укрзалізниці» Євген Кравцов – облаштування огорож, приведення у відповідність до нових технічних вимог пішохідні переходи через залізничні колії, активізація взаємодії з місцевими органами влади щодо спільного вирішення питань забезпечення безпеки життя громадян на залізничних станціях. «Ми продовжимо виконувати програму і це буде під особистим контролем. Адже вона направлена на покращення умов перебування на залізниці, як пасажирів так і залізничників. Окрім цього буде продовжено організаційно-технічні заходи щодо профілактики невиробничого травматизму на об'єктах залізничної інфраструктури», — підкреслив Роман Сергійович.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 565 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17962
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика