Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Депо Сновськ стане інноваційно-технологічним центром а також виробничою базою для відновлення раритетної залізничної техніки та музеєм
Автор: Сергей Грищук      Дата: 09.02.2018 22:22


Депо Сновськ стане інноваційно-технологічним центром а також виробничою базою для відновлення раритетної залізничної техніки та музеєм      Про це повідомив в.о. директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Роман Веприцький під час візиту до структурного підрозділу.
     «Депо очікує системне оновлення та розвиток, - зазначив керівник залізниці. – Є плани товариства і регіональної філії сконцентрувати тут усю старовинну залізничну техніку – паровози, вагони, а також створити умови для її відновлення та подальшого показу як історії розвитку залізничного транспорту».
     За словами Романа Веприцького, на кінець лютого, згідно наказу ПАТ «Укрзалізниці», раритетний рухомий склад, а це майже 12 раритетних паровозів і не тільки, що збереглися на українських залізницях, буде передислокований у депо «Сновськ» для подальшого відновлення.
     
     Окрім того, планується повернути деповським цехам унікальний первинний вигляд, поєднавши під час реставрації сучасні матеріали та архітектуру початку XX-го століття, а також забезпечити депо необхідним обладнанням та інструментом для проведення копітких відновних робіт, що вдихнуть життя в старовинну залізничну техніку.
     Ще одним напрямком розвитку депо «Сновськ» стане виготовлення запчастин до локомотивів та іншої залізничної техніки всієї мережі Укрзалізниці. Деповчани вже мають відповідний досвід, його буде лише осучаснено, розширено та підкріплено необхідним технічним оснащенням.
     
     Під час свого візиту Роман Веприцький також поінформував трудовий колектив депо про ті системні зміни, які наразі активно запроваджуються у ПАТ «Укрзалізниця» за ініціативи та безпосередньої участі в.о. голови правління Євгена Кравцова, окремо зупинився на соціальних пріоритетах товариства та перспективах розвитку.
     Відбувся і діалог щодо актуальних питань виробничої діяльності структурного підрозділу: належного матеріально-технічного забезпечення, поліпшення умов праці та виробничого побуту, забезпечення спецодягом та інструментом, технічного та кадрового омолодження, улаштування на деповській території системи відеонагляду, тощо.
     «Щоб був результат, треба докласти зусиль, - підсумував зустріч з трудовим колективом Роман Веприцький. – Певен, що спільними зусиллями ми досягнемо розвитку не тільки депо «Сновськ», але й усієї залізничної галузі»
     
     


Автор: Сергей Грищук прочтений: 555 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 17971
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика