Виробництво цукру зросло на 6,5%
Автор: Сергей Грищук Дата: 20.02.2018 20:21
В 2017/2018 МР виготовлено 2,14 млн т цукру, що на 6,5% більше порівняно з минулорічним показником — 2,01 млн т. Зростання виробництва пов’язано із збільшенням посівних площ під цукровими буряками та запуском ще 4-х цукрових заводів до минулорічних 42. «Виробничий сезон завершено. 46 цукрових заводів наварили 2,14 млн т цукру, що на 6,5% більше порівняно з минулим роком. Варто відмітити, що збільшення виробництва цукру могло б бути ще більшим, проте, погодні умови під час вегетації не сприяли збільшенню урожайності цукрового буряку. В результаті, маємо нижчі показники цукристості та виходу цукру», — прокоментувала Руслана Бутило, провідний спікер Sugar World 2018 та керівник аналітичного відділу НАЦУ «Укрцукор». Лідером з виробництва залишилась Вінницька обл. — 445,6 тис. т цукру. Другу позицію зайняла Хмельницька обл. — 290,2 тис. т. Замикає трійку найбільших виробників Тернопільська обл. — 283,5 тис. т цукру. Окрім того, за рахунок планових модернізацій цукрових заводів вдалось збільшити виробництво цукру І-ої категорії: «В 2017/2018 МР виробництво цукру І-ої категорії займає 50%, порівняно з минулорічними 30% в загальній структурі виробництва», — пояснила Бутило.
Автор: Сергей Грищук
прочтений: 539 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18173
Цена: 1 noo
|
Ваши комментарии
|
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь
О сервере
О проекте
Юмор
Работа
О нас
Earn&Play
Для контактов skype:noo.inc
|