Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Уряд компенсуватиме фермерам частину витрат на насіння
Автор: Максим Никоненков      Дата: 23.02.2018 22:16


     Одним із напрямків програми держпідтримки фермерства є компенсація вартості насіння української селекції. Це дозволить підтримати як аграріїв, яким будуть повертатися кошти, так і українських виробників насіння. Про це зазначив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета під час відкриття насіннєвого Форуму 2018.
     «Галузь насінництва є важливою складовою розвитку агропромислового комплексу. Селекції і генетиці насіння ми завдячуємо успіхам у високій врожайності, валовому зборі зернових та експорті. Щоб розвивати цю галузь, робити її конкурентоздатною, а заразом підтримувати малих фермерів, уряд надаватиме компенсацію за придбання насіннєвого матеріалу», — зауважив Віктор Шеремета.
     Механізм надання коштів знаходиться на фінальній стадії погодження, але вже сьогодні фермери можуть закуповувати українське сертифіковане насіння, щоб отримати компенсацію. Після посівної, складання відповідного акту посіву та оформлення всіх необхідних документів фермер отримає компенсацію протягом двох місяців. Документи будуть розглядатися двічі на рік — після весняної та осінньої посівної.
     Під час Форуму учасників ознайомили з аспектами формування реєстру сортів та проведення ґрунтового контролю, заходами щодо контролю у сфері насінництва за 2018 рік.
     Довідково:
     Насіннєвий форум 2018 організовано Асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» спільно з Американською торговельною палатою в Україні, асоціацією «Українське насіннєве товариство» та асоціацією «Насіннєва асоціація України» за підтримки Мінагрополітики. Участь у заході взяли представники Мінагрополітики, Держпродспоживслужби, Українського інституту експертизи сортів рослин, профільні організації, асоціації, ЗМІ.


Автор: Максим Никоненков прочтений: 819 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18261
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика