Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Рівень розрахунків підприємств ТКЕ зріс з 64% 2003 року до 87% 2005 року
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.10.2005 12:53


     Рівень розрахунків підприємств теплокомуненерго за спожитий природний газ виріс з 64% 2003 року до 87% 2005 року. Станом на 14 жовтня п. р. ДК “Газ України” НАК «Нафтогаз України» уклала угоди на постачання природного газу більш як 500 підприємствам комунальної теплоенергетики, котельням промислових підприємств, що забезпечують теплом населення, бюджетні установи й організації. Ці підприємства ТКЕ повністю розрахувалися з Компанією за спожитий у 2005 році природний газ.
      Найбільш активно договірну кампанію провели підприємства ТКЕ Хмельницької, Волинської, Полтавської, Донецької, Миколаївської, Львівської, Черкаської областей. Решта підприємств ТКЕ завершують розрахунки з Компанією за спожитий природний газ і незабаром також укладуть угоди на постачання природного газу в опалювальний сезон 2005-2006 років.
      Підприємствам ТКЕ, що не змогли розрахуватися за спожите у 2005 році паливо, відповідно до рішення НАК «Нафтогаз України» рекомендовано укладати договори на постачання природного газу з ДП «Газ-тепло» НАК «Нафтогаз України».
      Загальна заборгованість підприємств ТКЕ за спожитий, проте не оплачений у 2005 році природний газ станом на 14 жовтня п. р. складає 143,6 млн. (за аналогічний період 2004 р. - 172 млн. гривень). Серед найбільших боржників такі області, як Донецька, Дніпропетровська, Закарпатська, Київська, Рівненська.
     Низький рівень розрахунків багатьох ТКЕ ускладнює їх підготовку до роботи протягом осінньо-зимового періоду 2005-2006 років та укладання ними договорів на закупівлю в достатній кількості обсягів газу на початок опалювального сезону.
     ДК “Газ України” звертає увагу на те, що згідно Закону України «Про теплопостачання» передбачено значні штрафні санкції за постачання тепла, що не відповідає параметрам державних стандартів. Компанія з розумінням ставиться до того, що забезпечення теплоенергетиками вимог Закону можливе лише при сталому й у необхідних обсягах постачанні природного газу, а це можливо лише при 100-відсоткових розрахунках за енергоносій.
     Завдяки проведеним керівництвом Компанії в регіонах нарадам за участю керівників місцевих органів влади та підприємств ТКЕ більшість місцевих рад ще до початку опалювального сезону затвердили тарифи на теплопостачання відповідно до економічно обґрунтованих витрат.
     ДК «Газ України» наголошує, що має достатні ресурси природного газу для сталого забезпечення ним усіх категорій споживачів протягом опалювального сезону 2005-2006 років.
     Довідка: Згідно з встановленим Кабінетом Міністрів України порядком забезпечення галузей національної економіки та населення природним газом, постачання цього енергоносія усім категоріям споживачів здійснюється лише за умови його 100-відсоткової оплати.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1224 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1827
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика