Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Малі та середні підприємці Запоріжжя поповнили місцеві бюджети майже на 60 мільйонів
Автор: Сергей Грищук      Дата: 26.02.2018 20:56


     Фізичні особи-підприємці Запорізького регіону, які обрали спрощену систему оподаткування, з початку року перерахували до місцевих бюджетів близько 60 мільйонів гривень єдиного податку. Як повідомила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, надходження від представників малого і середнього бізнесу порівняно з минулорічними зросли на 33 відсотки або на 14,7 мільйона.
     Більша половина від загальної суми надійшла від підприємців обласного центру — 34,8 мільйона, що на 9,6 мільйона більше, ніж у січні 2017 року. «Єдинники»-фізособи Мелітопольщини та Приазов’я поповнили бюджет на 7,7 мільйона, Бердянського та Приморського районів сплатили 5,7 мільйона, Вільнянського, Запорізького та Новомиколаївського — понад два мільйони, Василівського та Михайлівського — майже 1,9 мільйона, м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів — 1,8 мільйона.
     Юліана Козаченко зазначила, що умови перебування на спрощеній системі оподаткування дозволяють підприємцям обрати оптимальну групу для ведення власної справи. Ставки єдиного податку для платників 1 та 2 групи встановлюються місцевими радами залежно від виду господарської діяльності. Так, розмір податку для 1 групи складає до 10 відсотків від прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 1 січня 2018 року, тобто до 176,20 грн., для 2 групи — до 20% від мінімальної зарплати на 1 січня 2018 року, тобто до 744,60 грн. Для платників єдиного податку 3 групи ставка дорівнює 3 відсоткам від доходу за умови сплати ПДВ або 5 відсотків від прибутку, без сплати ПДВ.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 512 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18326
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика