Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

З початком опалювального сезону рівень розрахунків підприємств ТКЕ за підсумками 10 місяців зріс до 89%
Автор: Станислав Власенко      Дата: 08.11.2005 12:57


     З початком опалювального сезону 2005-2006 років рівень розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий природний газ за підсумками десяти місяців зріс до 89%. За 10 місяців 2004 року цей показник діяльності підприємств ТКЕ становив 84%.
     
      Підприємства комунальної теплоенергетики поліпшили розрахунки не лише за поточне споживання природного газу, а й за попередні борги. Так, заборгованість підприємств ТКЕ за спожитий за 10 місяців 2005 р. природний газ скоротилася у порівнянні з аналогічним періодом 2004 р. на 51,3 млн. грн. (127,6 млн. грн. у 2005 р. проти 178,9 млн. грн. у 2004 р.).
     
      Високий рівень розрахунків демонструють, зокрема, теплоенергетики Волинської, Житомирської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Херсонської, Чернігівської та деяких інших областей. Хоча поки дещо відстають від 100-відсоткових розрахунків, проте активно погашають борги за спожитий газ підприємства ТКЕ Дніпропетровщини та Донеччини. Нижче загального рівня становлять розрахунки підприємств ТКЕ таких областей, як Закарпатська, Луганська, Рівненська, Харківська.
     
     Підготовку до нового опалювального сезону було проведено вчасно і якісно завдяки реалізації комплексу організаційних та практичних заходів. Зокрема, ще до початку опалювального сезону керівництво ДК «Газ України» провело в регіонах наради за участю керівників місцевих органів влади та підприємств ТКЕ з питань належної підготовки газових господарств та мереж до роботи в зимовий період. Більшість місцевих рад затвердили тарифи на теплопостачання відповідно до економічно обґрунтованих витрат.
     
     Оперативно було проведено також договірну кампанію. ДК «Газ України» уклала прямі договори на постачання енергоносія 766 підприємствам комунальної теплоенергетики, котельням промислових підприємств, що забезпечують теплом населення, бюджетні установи й організації, а також надала їм необхідні обсяги природного газу.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2034 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1845
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика