Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Розпочала роботу 9-та Міжнародна виставка “Нафта та газ’2005”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 15.11.2005 09:34


     8 листопада у Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський проспект, 15) відкрилася 9-та міжнародна виставка “НАФТА та ГАЗ' 2005”. У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Івченко, Міністр палива та енергетики України Іван Плачков, Міністр охорони навколишнього природного середовища України Павло Ігнатенко, Надзвичайний та Повноважний Посол Російської Федерації в Україні Віктор Чорномирдін, Посол, Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ієн Боуг, Надзвичайний та Повноважний посол ФРН в Україні Дітмар Штюдеманн, Надзвичайний та Повноважний Посол Нігерії в Україні Ігнатіус Хекайре Аджуру, інші поважні особи.
     
     Відкриваючи урочисту церемонію, Олексій Івченко привітав учасників та гостей виставки. Він особливо зазначив важливість форуму “НАФТА та ГАЗ' 2005” для встановлення ділових контактів між компаніями, що працюють в нафтогазовій сфері. За словами п. Івченка, щорічне зростання кількості учасників форуму переконливо свідчить, що він є дійсно потрібним і корисним.
     
     Міністр палива та енергетики Іван Плачков зачитав привітання Прем’єр-Міністра України Юрія Єханурова учасникам форуму “НАФТА та ГАЗ' 2005”. “Щорічний форум вже давно став однією з найважливіших подій для нафтогазового комплексу України. Саме завдяки йому фахівці отримали можливість ознайомитися з найбільш актуальною інформацією, обговорити важливі проблеми, обмінятися досвідом, прийняти рішення щодо напрямків подальшої співпраці”.
     
     У привітанні учасникам виставки посол РФ в Україні Віктор Чорномирдін зазначив, що українська нафтогазова галузь визначається високим професіоналізмом, має значний досвід, який може бути застосований при реалізації найбільш складних проектів. І невипадково багато світових компаній проявляють високу зацікавленість у роботі на українському ринку. “Я впевнений, що на цій виставці відбудуться плідні переговори, будуть підписані контракти – адже так і має бути для розвитку цієї найважливішої галузі народного господарства”.
     
     Виступ посла ЄС в Україні п. Ієна Боуга стосувався актуальних питань співпраці між Україною та Європейським Союзом в енергетичній та нафтогазовій сферах. Серед проектів, які є особливо цікавими для Європи, п. Боуг особливо відзначив спорудження Центру метрології нафти, нафтопродуктів, природного та зрідженого газу НАК “Нафтогаз України” в Боярці. “Це буде найсучасніший центр у Східній Європі”, - заявив він.
     
     “Німеччина зацікавлена в стабільній роботі компаній, що здійснюють видобування та транзит енергоресурсів до Європи” – заявив у своєму виступі посол ФРН в Україні п. Дітмар Штюдеманн. – Ми оптимістично налаштовані щодо поєднання інтересів усіх сторін”. Дітмар Штюдеманн також зазначив, що ресурси газу і нафти не є безмежними. Тому ключовими завданнями є уникнення втрат при транспортуванні, більш ефективні технології видобутку, більш глибока переробка, забезпечення екологічних норм, впровадження енергозаощадних технологій тощо.
     
     Вітаючи учасників виставки, Посол Нігерії в Україні Ігнатіус Хекайре Аджуру зазначив, що Нігерія володіє багатими запасами вуглеводневої сировини, і тому особливо зацікавлена в співпраці та інвестиційних проектах у нафтогазовій галузі.
     
     Після завершення урочистої церемонії відкриття форуму високі гості ознайомилися з експозиціями компаній-учасниць виставки, поспілкувалися з фахівцями, а також провели брифінг для представників ЗМІ.
     
     Виставка “НАФТА та ГАЗ' 2005” працюватиме з 8 по 11 листопада. В її програмі заплановано багато заходів, що стосуються актуальних проблем нафтогазового комплексу. Так, 9 листопада о 10.00 розпочне роботу міжнародна конференція “Нафтова і газова промисловість України: на шляху до євроінтеграції”, в рамках якої відбудуться виступи провідних вітчизняних та зарубіжних фахівців, пройде круглий стіл щодо впровадження Кіотського протоколу в нафтогазовій промисловості, семінар “Трубопроводи з полімерних та композиційних матеріалів”, інші заходи.
     
     Довідка Форум “НАФТА та ГАЗ' 2005”. протягом 9-ти років існування утримує позиції головного галузевого заходу України. Події, які відбуваються в рамках форуму, мають велике значення для економіки держави.
     
     У виставці беруть участь понад 250 компаній з 16 країн світу: Великої Британії, Данії, Ізраїлю, Литви, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Росії, США, України, Фінляндії, Франції, Чехії та ін. Загальна площа виставки - 8 000 кв. м. Більшість експонентів – постійні учасники виставки “НАФТА та ГАЗ' 2005”, серед них такі всесвітньо відомі компанії, як НАК “Нафтогаз України” та його дочірні підприємства, Shell, Rosen Europe, Bardenhagen, Emerson, Honeywell, Krohne, Ruhrgas, Siemens, Shlumberger, і багато інших.
     
     Експозиції виставки демонструють широкий спектр сучасного обладнання і технологій для розвідки та видобування нафти і газу, будівництва об’єктів нафтогазового комплексу, контролю якості та реалізації нафтопродуктів та газу.
     
     Розглядаючи найважливіші питання галузі, Форум завжди привертає увагу фахівців та засобів масової інформації. Щороку захід відвідують перші особи галузевих міністерств, керівники державних закладів України та провідних підприємств, представники дипломатичних і торгівельних місій іноземних держав, а також фахівці нафтогазової індустрії.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1438 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1853
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика