Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Києві відбулися Збори Учасників ТОВ “Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.11.2005 15:50


     14 листопада у Києві відбулися чергові Збори Учасників ТОВ “Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України”. За підсумками Зборів затверджено звіт дирекції Товариства про хід робіт по проекту будівництва газопроводу Богородчани-Ужгород та техніко-економічні показники проекту.
     
      Збори обрали нових членів Ради Учасників Товариства з української сторони. Членами Ради Учасників стали Міністр палива та енергетики України Іван Плачков та Перший заступник голови правління НАК “Нафтогаз України” Андрій Лопушанський. Головою Товариства обрано Івана Плачкова.
     
      Сторони також погодилися найближчим часом затвердити результати тендеру з вибору підрядника будівництва першої черги газопроводу Богородчани-Ужгород.
     
     “Реалізація проекту Міжнародного газотранспортного Консорціуму забезпечить провідне місце України серед країн-транзитерів “східного” природного газу до країн Європи, – підкреслив Голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Івченко. – Введення в дію нових газотранспортних потужностей дозволить вже у найближчому майбутньому збільшити обсяги транзиту палива територією України”.
     
     Довідка: ТОВ «Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України» створено на паритетних засадах НАК «Нафтогаз України» та ВАТ “Газпром” на виконання Заяви Президентів України і Росії, та Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про стратегічне співпробітництво в газовій галузі від 7 жовтня 2002 року. Статутний капітал Товариства становить 186,55 млн. грн.
     
     Проектна потужність газопроводу Богородчани-Ужгород становить 19 млрд. куб. м газу на рік. Вартість проекту – близько $560 млн.; довжина газопроводу – 240 км. Введення газопроводу в експлуатацію дозволить розширити пропускну здатність ГТС України у напрямку Західної Європи.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1623 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1866
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика