Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

За 2 місяці цього року Укрзалізниця отримала прибуток майже 20 млн грн,
Автор: Виктория Марушкина      Дата: 20.03.2018 17:58


     Фінансово-економічні показники ПАТ «Укрзалізниця» за січень-лютий 2018 року продовжують демонструвати позитивну динаміку роботи компанії. За оперативними даними, товариство отримало прибуток у сумі 19,9 млн грн.
     
      Доходи від перевезень склали 12 млрд грн, що більше відповідного минулорічного показника на 1,3 млрд грн або 12,2 %. За 2 місяці цього року вантажообіг збільшився на 1,6 % від планового показника, а пасажирообіг – на 5,2 % до відповідного показника минулого року. Робочий парк вагонів у середньому збільшився на 7213 вагони щодоби, а навантаження вагонів – у середньому на 626 вагонів щоденно.
     
     «Позитивної динаміки фінансових показників роботи Укрзалізниці в перші місяці 2018 року вдалося досягти завдяки злагодженій роботі колективу, конструктивним стосункам з клієнтами та урядовій підтримці галузі. Завдяки всім цим факторам уже за перші два місяці цього року отримано чистий прибуток у майже 20 млн грн», - прокоментував в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
     
      Одним зі стратегічних завдань для галузі є капітальні інвестиції в оновлення основних фондів. За 2 місяці 2018 року за рахунок власних коштів було освоєно майже 1,7 млрд грн капітальних інвестицій, що 2,5 разів більше, ніж за відповідний період 2017 року. У тому числі понад 94 млн грн було спрямовано на будівництво Бескидського тунелю. На модернізацію направлено 304,2 млн грн, капітальний ремонт – 156,7 млн грн.


Автор: Виктория Марушкина прочтений: 1156 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18830
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика