Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Укрзалізниця планує почати виробництво покращених зерновозів на власних заводах
Автор: Виктория Марушкина      Дата: 20.03.2018 17:58


     До кінця поточного року Укрзалізниця має намір розробити документацію та виготовити експериментальний зразок покращених зерновозів на одному зі своїх вагонобудівних заводів. Про це повідомив директор з економіки і фінансів ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Рязанцев.
     
      «Наразі розробляється проектна документація щодо започаткування проекту будівництва зерновозів нового модельного ряду. Сподіваюся, що на початку наступного року вже почнемо їх будувати», - розповів Андрій Рязанцев. За його словами, нові зерновози матимуть перший клас антивандального захисту, щоб унеможливити крадіжки зерна, та матимуть більшу місткість, що є зручним для клієнта.
     
     За словами Андрія Рязанцева, інвестування в зерновози стало можливим завдяки запровадженню вагонної дерегуляції. «При встановленні ринкової вартості за користування вагонами Укрзалізниці стало економічно вигідно вкладати кошти в будівництво зерновозів. Раніше ми будували лише універсальні вагони, що використовуються цілий рік та для різних видів вантажів, але вже зараз плануємо інвестувати і в спеціальні вагони», - зазначив Андрій Рязанцев.
     
     Раніше повідомлялося, що під час брифінгу з зернотрейдерами директор з економіки і фінансів ПАТ «Укрзалізниця» запросив компанії до спільних проектів з придбання рухомого складу: «Маємо пропозиції спільно з клієнтами долати дефіцит рухомого складу. Придбані клієнтами нові вагони та локомотиви можуть бути надані Укрзалізниці через механізм фінансового лізингу. І цей рухомий та тяговий склад буде обслуговувати потреби клієнта. Укрзалізниця готова до переговорів щодо умов таких операцій та запрошує до співпраці», - зазначив Андрій Рязанцев.


Автор: Виктория Марушкина прочтений: 1143 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 18831
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика