Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Економія природного газу ДК
Автор: Станислав Власенко      Дата: 05.12.2005 09:28


     За 9 місяців поточного року ДК “Укртрансгаз” зекономила 148,8 млн.м3 природного газу та близько 6,2 млн. кВт/год. електроенергії. Економію було досягнено за рахунок впровадження комплексу організаційно-технічних заходів, які передбачаються "Комплексною Державною Програмою енергозбереження України" та "Програмою енергозбереження НАК "Нафтогаз України".
     ДК "Укртрансгаз" також впровадила комплекс заходів, які передбачалися "Програмою заходів щодо скорочення споживання природного газу та його втрат на 2002 –2004 роки". Загальна економія природного газу на виробничо-технологічні потреби від впровадження даних заходів складе 437,7 млн.м3. Успішно виконується "План з впровадження заходів з економії та запобігання перевитрат природного газу в ДК "Укртрансгаз" на 2005 рік".
     ДК "Укртрансгаз" також розробила "Перелік енергозберігаючих заходів, техніки та технологій, які плануються до впровадження на об’єктах ДК "Укртрансгаз" для включення до "Комплексної Програми підвищення ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів НАК "Нафтогаз України" на період 2005-2015 роки". Відповідно до Переліку за вказаний період планується зекономити 1350 млн.м3 природного газу та 585,9 млн. кВт/год. електроенергії.
     
     Довідка: Дочірня компанія “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України” є основним оператором газотранспортної системи, в її управлінні знаходиться 36,5 тис. км магістральних газопроводів та газопроводів-відводів, 71 компресорна станція загальною потужністю 5380 МВт, 12 підземних сховищ газу, 1405 газорозподільні станції, мережа газовимірювальних станцій, 89 автомобільних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС).
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1680 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1900
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика