Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Олег ВОЛОДАРСЬКИЙ: «Сповідь III. Саме для того, щоб нагадати собі і світові про те, яке сяйво палає в звичайних, на перший погляд, людях і створювався даний відеопроект»
Автор: Костюк      Дата: 03.04.2018 12:00


Олег ВОЛОДАРСЬКИЙ: «Сповідь III. Саме для того, щоб нагадати собі і світові про те, яке сяйво палає в звичайних, на перший погляд, людях і створювався даний відеопроект»      За вікном завивала хуртовина, а мені після перегляду відео «Сповіді» з Романом Кривицьким було світло і затишно.
     
     Вивів для себе константу УКРАЇНСТВА – якщо дбайливо, з душею питати про нашу улюблену країну, вони, трохи соромлячись, в решті решт говорять Правду.
     
     Хіба можна не любити цю міць, цю Волю, це до божевілля солодке повітря, яке завойоване нашими предками, ціною надлюдських зусиль?!
     
     На межі перебудови випадково в маленькій школі на ДВРЗ знайшов цього чесного і гідного хлопчину. Так хотілося щоб мої діти росли в спортзалі.
     
     Сам пройшов цей шлях – від підвального залу на рідній Татарці до великих міжнародних змагань. Поїздки, чемпіонати, медалі, кубки. Уклін тобі, добрий і справедливий тренер.
     
     Відмінна риса цього спортсмена – неймовірна скромність, навіть деяка сором’язливість. Хлопець з Рівненської області, перебравшись до Києва, збирав гроші, будував плани. І раптом … продав все і зробив свій спортзал.
     
     Ризикнув майбутнім…
     
     Зазвичай в таких випадках знімають капелюхи і, високо підкидаючи їх повітря, розривають простір оваціями…
     
     У мене зовсім інші емоції. Тихий і незграбний шок!
     
     Моєму системному підходу до інформаційної та комерційної безпеки, ретельному аналізу дій та їх наслідків, за допомогою яких я ось уже 17 років розбудовую свою структуру, він протиставив заняття дітьми і їх майбутньому.
     
     Так, кожен будує будинок так, як він його бачить! Питання в іншому – самовідданість…
     
     Треба бути всередині цього спортивного світу. Перед камерами Роман був чесний і спокійний, а я захоплювався тією тихою мудрістю, яку він випромінює. Втретє мені пощастило брати інтерв’ю у настільки цільного героя, який гідно йде своїм, єдино вірним для нього шляхом. Неможливо передати, наскільки яскраво, тепло і рівно горить світло в цій людині. Він не з тих хто, одного разу спалахнувши, вигорає до тла. Він той, чиє світло не згасять ніякі бурі.
     
     Необхідно бачити з якою самовідданістю і дисципліною він сам тренується. Треба дихати повітрям сили, яку дає щоденне самообмеження в ім’я спорту…
     
     Глибинний посмак цього діалогу-сповіді – він не сказав про Господа нічого особливого і ревного, але, прощаючись з ним, відчував легкість на серці, тому що в душі цієї людини яскраво і рівно горить Господнє світло. Саме для того, щоб нагадати собі і світові про те, яке сяйво палає в звичайних, на перший погляд, людях і створювалася «Сповідь». І я вже втретє переконуюся, що не даремно взявся втілювати цю ідею.
     
     А десь всередині сколихнулася гордість за те, що в моїй рідній і улюбленій країні є такі прості, сильні, відкриті, а разом з тим і дуже великі серцем, УКРАЇНЦІ.
     
     Саме такі і люблять Бога! Саме такі і віддають за майбутнє цієї країни свої життя…
     
     Саме такі як він можуть зробити крок у невідоме. Вони не часто говорять «СЛАВА УКРАЇНІ», але кожен їх день наповнений тим, що дійсно прославляє Батьківщину. Не словами, а СПРАВАМИ!
     
     Авторська програма Олега Володарського «СПОВІДЬ», гість програми Роман Кривицький:
     
     https://www.youtube.com/watch?v=_QiaZPYVKts
     


Автор: Костюк прочтений: 320 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 19115
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика