Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” газифікувала Свято-Троїцький монастир на Сумщині
Автор: Станислав Власенко      Дата: 27.12.2005 16:02


     Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” закінчила будівництво та ввела в експлуатацію підвідний газопровід до Свято-Троїцького монастиря. Урочиста церемонія відкриття газопроводу та пуску природного газу відбулася 23 грудня.
     
     Вартість будівництва газопроводу – 162 тис. грн. Будівельні та пусконалагоджувальні роботи виконано ВАТ “Сумигаз”. Фінансування проекту здійснено коштом НАК “Нафтогаз України”.
     
     Проектування і будівництво газопроводу було обтяжене додатковими супутніми факторами: пересіченою місцевістю, виходами на поверхню вапнякових порід на території монастиря, слабким активним захистом від корозії діючого газопроводу високого тиску с. Чернеччина в зоні підключення до нього запроектованого газопроводу. Це змусило встановити на діючому газопроводі для забезпечення його надійності станцію катодного захисту.
     
     Охтирському Свято-Троїцькому монастирю у 2004 році виповнилося 350 років. Монастир належить до Української православної церкви Московського патріархату.
     
     
     Довідка: будівництво об’єктів газопостачання населених пунктів у 2005 році.
     
     
     НАК "Нафтогаз України" приділяє значну увагу питанню розвитку систем газопостачання населених пунктів України, фінансування та будівництво яких здійснюється за власні кошти і силами власних підприємств.
     З початку поточного року завершено будівництво газопроводів до 27 населених пунктів та газових мереж загальною довжиною 148 км. Вартість новостворених основних фондів – 87 млн. грн.
     Серед об’єктів газопостачання, завершених будівництвом в поточному році, необхідно відзначити газопроводи-відводи до с.Янтарне і Гурзуф АР Крим, з’єднувальний газопровід “Суворове-Залізничне” АР Крим, вартість якого складає 43,0 млн.грн., газопроводи-відводи до населених пунктів Рівненської, Миколаївської, Житомирської, Запорізької, Сумської, Тернопільської, Волинської областей, до притулку дітей-інвалідів в с. Молниця Чернівецької області, школу у м.Добромиль Старосамбірського району Львівської області та багато інших об’єктів.
     У 2005р. Компанією реалізується програма будівництва об’єктів соціальної сфери відповідно до рішень спільних засідань колегій обласних державних адміністрацій та правління НАК "Нафтогаз України “ на загальну суму 303 млн. гривень.
     У 2006 році Компанія продовжиться будівництво об’єктів газопостачання населених пунктів. Планується подальша участь Компанії у будівництві підвідних газопроводів до населених пунктів Рівненської, Харківської, Полтавської, Львівської, Житомирської, Миколаївської областей та АР Крим .
     За рахунок коштів Компанії продовжується будівництво газопроводу до м.Святогірськ Донецької області. Передбачається завершення будівництва підвідних газопроводів до с. Краснокам’янка, смт. Новий Світ, с. Берегове у АР Крим, с. Завидів Волинської області, с. Даничів Рівненської області, с. Високе Чернігівської області, стм. Червоноармійськ Житомирської області, школи у с.Летня Дрогобицького району Львівської області та цілого ряду інших об’єктів відповідно до програм соціального розвитку населених пунктів України.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1574 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1914
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика