Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любое государство это неизбежно возникающая структура социальных паразитов ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” розпочинає газифікацію м. Устилуга Волинської області
Автор: Станислав Власенко      Дата: 04.01.2006 13:31


     Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” завершила будівництво та ввела в експлуатацію газорозподільну станцію в м. Устилуг Волинської області, яка дасть змогу газифікувати м. Устилуг та 13 довколишніх сіл.
     
      Новозбудована газорозподільна станція пропускною здатністю 14 тис. кубометрів на годину має у своєму складі найсучасніше промислове обладнання виробництва провідних закордонних фірм – німецької RMG та австрійської HEAT, здатне забезпечити надійну подачу газу споживачам. Вузол обліку газу на ГРС обладнано лічильниками німецької RMG, вузол одорації – автоматизованою системою “Флоутек”. Окрім того, на станції застосовані найсучасніші технології з енергозбереження.
     
     Загальна вартість спорудження АГРС “Устилуг” складає 9,4 млн. грн. Замовником робіт є Управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” ДК “Укртрансгаз” НАК “Нафтогаз України”. Фінансування здійснювалося власним коштом Компанії.
     
     АГРС “Устилуг” є другою чергою газопроводу Устилуг (Волинська обл.) – Грубешів (Польща). Газопровід “Устилуг-Грубешів” та пункт передачі газу до Республіки Польща в Устилузі було урочисто відкрито 10 вересня 2005 року. Новозбудований газопровід став другим в Україні маршрутом експорту та транзиту газу до Республіки Польща.
     
     Довідка: Спорудження газопроводу Устилуг-Грубешів було передбачено Меморандумом між НАК „Нафтогаз України” та польською державною нафтогазовою компанією Polskie Gornictwo Naftowe I Gazownictwo S.A. (PGNiG), який було підписано у квітні 2004 року. Спорудження газопроводу розпочалося в 2003 році. У рамках проекту було збудовано газопровід-відвід від системи Івацевичі-Долина в районі с. Зимно Володимир-Волинського р-ну до м. Устилуг загальною довжиною 20,02 км (діаметр труби – 325 мм) та 460-метрове відгалуження для подачі газу у м. Устилуг та довколишні села (діаметр – 150 мм), пункт заміру газу, систему електрохімзахисту та лінію технологічного зв’язку, а також 460-метровий перехід газопроводу під рікою Західний Буг (спільно з польською стороною). Орієнтовна вартість газопроводу “Устилуг-Грубешів” складає 68,9 млн. грн. Роботи виконувалися будівельно-монтажним управлінням УМГ “Львівтрансгаз” (лінійна частина газопроводу), ТОВ “Газтехком” (монтаж газорозподільної станції та пункту виміру газу) та ТОВ “Спецремкомплект” (облаштування систем зв’язку).
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1529 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1916
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика