Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

«Нафтогаз України» у повному обсязі виконує зобов’язання з транзиту російського газу через територію України
Автор: Станислав Власенко      Дата: 19.01.2006 11:53


     НАК “Нафтогаз України” у повному обсязі виконує контрактні зобов’язання з транзиту російського газу через територію України, в т.ч. до країн Європи. Станом на 16 годину 18 січня загальний добовий обсяг транзиту російського газу до країн Європи складає 350 млн. куб. м, що відповідає умовам контрактів з європейськими споживачами.
     
     18 січня ВАТ “Газпром” проінформувало європейських споживачів про зменшення поставок російського газу на 40 млн. куб. м щодоби до обсягів, передбачених контрактами, з причини різкого похолодання на території Росії. Протягом попереднього періоду ВАТ “Газпром” надавало для транзиту через територію України понадконтрактні обсяги природного газу.
     
     НАК «Нафтогаз України» заявляє про повне виконання контрактних зобов’язань з транзиту російського газу через територію України. Газотранспортна система України працює у штатному режимі.
     
     Довідка: У 2005 році газотранспортною системою України протранспортовано 200,2 млрд. куб. м природного газу. В підземні сховища закачано 15,3 млрд. куб. м, відібрано - 17,6 млрд. куб. м газу. Споживачам України поставлено 68,9 млрд. куб. м природного газу, що на 0,7 млрд. куб. м більше, ніж у 2004 році.
     
     Транзит газу через територію України до країн Західної та Центральної Європи в 2005 році становив 121,5 млрд. куб. м, що є найвищим показником за всі роки існування газотранспортної системи. У 2006 році НАК “Нафтогаз України” передбачає збільшити обсяги транзиту газу до країн Європи на 11 млрд. куб. м.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1447 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 1935
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика