Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

На Південно-Західній залізниці запроваджуватимуть передовий європейський досвід
Автор: Анна Моцко      Дата: 20.04.2018 14:43


На Південно-Західній залізниці запроваджуватимуть передовий європейський досвід      На Південно-Західній залізниці запроваджуватимуть європейську практику проведення ремонту й технічного обслуговування рухомого складу. Про це повідомив в.о. директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця» Роман Веприцький після візиту делегації регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» до Відня, де українські залізничники ознайомилися з досвідом роботи Австрійської федеральної залізниці (Österreichische Bundesbahnen).
     
      Поїздка була ініційована керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» з метою запровадження передового європейського досвіду на залізничних підприємствах України. Зокрема, членам української делегації презентували роботу локомотивних експлуатаційних та ремонтних депо, технологію проведення ремонтів (поточного і капітального), технічного обслуговування тягового рухомого складу, ознайомили із системою закупівель, а також організації й обліку затрат на кожну технологічну операцію.
     
     «Ми вперше отримали можливість так відкрито і детально вивчити практику європейських колег, – говорить Роман Веприцький. – Візит до австрійських залізничників допоміг визначити напрями пілотного запровадження елементів передового європейського досвіду на Українській залізниці». Так, за словами керівника регіональної філії, невдовзі буде розроблено та почергово запроваджено в усіх локомотивних депо Південно-Західної залізниці сучасну IT-технологію, яка дозволить створити та вести «історію» ремонту та технічного обслуговування кожної одиниці рухомого складу.
     
     На наступному етапі цей програмний продукт об’єднають із дорожньою системою матеріально-технічного забезпечення, що дозволить досягти максимальної ефективності закупівель, пришвидшить вихід локомотивів з ремонту, підвищить якість самих ремонтів, а також персональну відповідальність працівників, що їх виконують. «У нас є бажання, людський потенціал і технічні можливості, щоб якісно оновлюватися, переходити на передові європейські стандарти в усіх сферах нашої діяльності, - зазначає Роман Веприцький. – Це той імператив, який був визначений і послідовно втілюється в життя керівництвом ПАТ «Укрзалізниця».


Автор: Анна Моцко прочтений: 827 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 19495
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика