Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

О-Fest Міжнародний музичний фестиваль
Автор: Наталья Зощенко      Дата: 06.05.2018 20:10


О-Fest Міжнародний музичний фестиваль      9 та 10 червня відбудеться О-Fest Міжнародний музичний фестиваль, де зустрінуться артисти і музиканти з різних країн світу і створять спільний музичний проект - потужний Гала-концерт!
     
     Дводенна програма фестивалю, яка буде представлена у центрі Києва open-air, у Національній опереті України, у живописному Міському парку Бучі спеціально створена для родинного відпочинку і справжніх мистецьких відкриттів!
     
     Живописні імровізації на музичну тему, майстер-класи з художньої тврчості, виставки робіт українських і зарубіжних художників щороку проходять на О-Fest Міжнародний музичний фестиваль. Тому, що "О-Фест" - територія реалізації творчих мрій! Цього року 9 та 10 травня у Києві та міскому парку Бучі.
     
     Міжнародний музичний фестиваль O-Fest започаткований у 2013 році Київським національним академічним театром оперети. Ідея створення фестивалю належить керівникові театру н.а. України Богдану Струтинському, який вважає, що позитивний імідж нашої держави створюється також культурно-мистецьким діалогом із різними країнами світу, має важливе значення у формуванні геокультурного образу України.
     
     Київський національний академічний театр оперети означив в мистецькому світі власний формат події як такої, що має для України міжнародне, культурне і дипломатичне значення. Щорічно на початку червня в Україні проходить Міжнародний музичний фестиваль оперети, опери та мюзиклу «О-Фест». В рамках фестивалю на сцені Національної оперети України та в літньому театрі Бучанського парку відбуваються грандіозні Міжнародні Гала-концерти. Під відкритим небом в центрі Києва грає симфонічний оркестр, артисти представляють арт-перформанси, проходять майстер-класи, ворк-шопи, галереї. У парку міста Буча відбуваються дитячі квести, поетичний театр, сольні виступи артистів та музикантів, кулінарні презентації, численні шоу.
     
     Щоб долучитися до культурно-мистецької події в Україну на «О-Фест», щорічно прибувають провідні артисти із багатьох країн світу. За п’ять років учасниками фестивалю стали співаки, музиканти, танцюристи, художники, майстри образотворчого мистецтва, театральні діячі та діячі культури, провідні виконавці і талановиті початківці різних мистецьких галузей із Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Канади, Китаю, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, Словаччини, США, Чехії, України, Фінляндії, ін. країн.
     
     З кожним роком зацікавленість до фестивалю зростає. Глядачі, втім так само як і учасники фестивалю, знайомляться із різноманітними мистецькими акціями, що пропонує театр. А по завершені двох днів прекрасних творчих зустрічей, мистецьких подій, щирої радості і бентежних хвилювань, всі обов’язково залишають в серцях частинку щастя від спільного, цілісного і масштабного свята - Міжнародного музичного фестивалю "О-Фест"!


Автор: Наталья Зощенко прочтений: 676 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 19841
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика