Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Відкриття заводу ТМ Добродія
Автор: Юрий Воеводин      Дата: 15.05.2018 22:21


     16 травня відбудеться офіційне відкриття заводу із виготовлення пластівців ТМ «Добродія».
     Виробничий комплекс із виготовлення пластівців із зернових культур та продуктів на їх основі торгової марки «Добродія» розташований у смт. Михайло-Коцюбинське Чернігівського району Чернігівської області та має потужність 1000 т/місяць. На заводі проходять всі етапи виробництва пластівців: очищення та лущення вівса, лущення і шліфування пшениці, ячменю, жита, гідротермічна обробка, нарізка та плющення та фасовка у різні види упаковки.
     У лютому 2018 року підприємство отримало сертифікат відповідності згідно вимог схеми сертифікації FSSC 22000 на систему якості та безпечності харчової продукції. На підприємстві встановлено обладнання компанії Buhler – визнаного лідера галузі. Планова кількість робочих місць становить близько 100 осіб. Загальна вартість проекту близько 200 млн грн.
     Надсучасний завод ТМ «Добродія» має безвідходне виробництво. Мінімізація негативного впливу на навколишнє середовище впроваджена на підприємстві шляхом переходу на альтернативні джерела енергії. У котельні використовується лушпиння вівса та відходи третьої категорії з зерноочисних машин.
     На Чернігівщині локалізований повний цикл виробництва від культивування вівса до виробництва пластівців ТМ «Добродія». Це дозволяє контролювати та забезпечувати стабільно високу якість продукції. Технології, що застосовуються при виробництві, не допускають використання штучних наповнювачів, у рецептури входять лише високоякісні злаки, льон, горіхи і корисні фрукти.


Автор: Юрий Воеводин прочтений: 910 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 20031
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика