Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДП «Артемсіль» підтвердило високий рівень якості та безпеки своєї продукції
Автор: Максим Никоненков      Дата: 21.05.2018 16:52


ДП «Артемсіль» підтвердило високий рівень якості та безпеки своєї продукції      Держпідприємство «Артемсіль» успішно пройшло першу щорічну перевірку відповідності системи менеджменту якості вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 та ISO 22000:2005, яку з 16 по 17 травня 2018 року проводила аудиторська компанія QSCert (Нідерланди).
     
     Незалежними аудиторами відзначено високий рівень функціонування впроваджених систем у ДП «Артемсіль». В ході перевірки комісія оцінила роботу всіх структурних підрозділів, які входять до інтегрованої системи менеджменту, вивчила документацію системи якості, провела співбесіди з співробітниками підприємства. Таким чином, ДП «Артемсіль» підтвердило відповідність систем управління якістю та безпекою харчових продуктів вимогам міжнародних стандартів.
     
     Як зазначив в.о. директора ДП «Артемсіль» Юрій Товстокоренко: «Підприємство постійно використовує передові системи контролю безпеки харчової продукції та може гарантувати її якість. В ДП «Артемсіль» з 2005 року створена система управління ISO, яка щорічно проходить перевірку своєї функціональної придатності та ефективності. Високий рівень якості та безпеки нашої солі підтверджує довіра міжнародних партнерів».
     
     Нагадаємо, що система менеджменту безпеки харчових продуктів була розроблена Всесвітньою організацією охорони здоров'я та Продовольчої і сільськогосподарської організацією ООН. Крім того, вона визнається і застосовується практично усіма світовими підприємствами-виробниками харчової продукції.
     
     Інтегрована система менеджменту за вимогами міжнародних стандартів ISO 9001:2015 «Системи менеджменту якості» та ISO 22000:2005 «Системи менеджменту безпеки харчових продуктів» створена на підприємстві в 2017 році. Для успішного її функціонування в ДП «Артемсіль» постійно працює група внутрішніх аудиторів, фахівців із стандартизації, сертифікації та якості.


Автор: Максим Никоненков прочтений: 761 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 20141
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика