Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Меррілл Лінч” підтвердив високу привабливість єврооблігацій НАК “Нафтогаз України”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 16.03.2006 14:20


     7 березня 2006 року інвестиційний банк “Меррілл Лінч” у щомісячному звіті для інвесторів оприлюднив рекомендації стосовно єврооблігацій НАК “Нафтогаз України”, підтвердивши їх статус як таких, що варто мати в інвестиційному портфелі. Як зазначено в повідомленні “Меррілл Лінч”, оприлюднена у ЗМІ інформація щодо ймовірного банкрутства “Нафтогазу” з’явилася внаслідок політичних причин, а не на основі аналізу оперативної діяльності Компанії. “Під час нашої поїздки до України ми встановили з різних джерел, що нещодавні повідомлення в пресі стосовно банкрутства “Нафтогазу” та розслідування його діяльності були спричинені швидше політичними мотивами, ніж достовірними фактами”, - вказано у висновках провідних аналітиків “Меррілл Лінч”. Фахівці “Меррілл Лінч” зазначають, що відкидають заяви у ЗМІ про наявнясть підстав для можливого банкрутства Компанії.
     
     Оцінивши фінансові показники “Нафтогазу” на консолідованій основі і взявши до уваги права Компанії на дивіденди від дочірніх компаній (зокрема, ВАТ “Укрнафта”), та зацікавленість держави в успіху «Нафтогазу» як найбільшого бюджетоутворюючого підприємства України, аналітики “Меррілл Лінч” прийшли до висновку, що нещодавні заяви про ймовірне банкрутство Компанії є безпідставними.
     
     У своїх рекомендаціях “Меррілл Лінч” підтвердив статус «Overweight-30» для облігацій НАК “Нафтогаз України”. Аналітики зазначили, що при різниці доходності по відношенню до облігацій Мінфіну в 2% облігації «Нафтогазу» є дуже привабливими в порівнянні з облігаціями, які мають ідентичний рейтинг.
     
     Довідка. Рекомендація “Меррілл Лінч” Overweight-30 стосовно облігацій означає “варто тримати, додавши 30% до портфелю, але очікується незначне звуження спреду”, оскільки облігації “Нафтогазу” повинні торгуватися з показниками доходності, близькими до облігацій Мінфіну України.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1368 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2015
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика