Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Укрзалізниця планує запустити контейнерний поїзд між Харковом, Дніпром та портом «Южний»
Автор: Ирина Соцкова      Дата: 04.06.2018 22:14


Укрзалізниця планує запустити контейнерний поїзд між Харковом, Дніпром та портом «Южний»      Укрзалізниця планує запустити контейнерний поїзд між Харковом, Дніпром та морським портом «Южний». Про це під час Ukrainian Рorts Forum 2018 повідомив директор із стратегічного розвитку та інвестиційної політики ПАТ «Укрзалізниця» Антон Саболевський.
     
     За його словами, наразі контейнерні перевезення – найбільш інтенсивно зростаючий вид перевезень. «Ми спостерігаємо зростання обсягів вантажів, перевезених контейнерними поїздами. На початку цього року запустили регулярний контейнерний поїзд зі станції Київ-Ліски до станції Чорноморська (ТІС) порт «Южний». Це спільний проект Укрзалізниці, MAERSK LINE та ТОВ «ТІС». У наших планах запустити такий поїзд між Харковом, Дніпром та портом «Южний», - зазначив Антон Саболевський.
     
     Загалом за період курсування контейнерного поїзда за маршрутом станція Чорноморська (ТІС) порт «Южний» – станція Київ-Ліски – станція Чорноморська (ТІС) порт «Южний» уже перевезено близько 2 тис. контейнерів. На сьогоднішній день поїзд здійснив уже 19 кругорейсів, а також декілька відправок окремими партіями, що дає змогу переконатися в актуальності та необхідності даного проекту.
     
     Окрім цього, за словами Антона Саболевського, наразі компанія працює і над розвитком контейнерного поїзда «Вікінг», який об'єднує регіони Чорного та Балтійського морів. Наразі на постійній основі курсують 11 контейнерних поїздів, у тому числі 5 транзитних, у яких за 2017 рік територією України перевезено 73,7 тис. ДФЕ – 25% від загального обсягу перевезених контейнерів. Поїзди демонструють позитивну динаміку перевезень до 2016 року: зокрема, поїзд комбінованого транспорту «Вікінг» (+89 %), Румунія – Тольятті – Румунія (+19 %), Хрещатик (Одеса – Київ-Ліски) (+19 %), Дніпровець (Одеса – Дніпро – Ліски) (+6 %), Поділля (Одеса – Хмельницький) (+7 %), Нижньодніпровськ – Одеса/Чорноморська (+61 %).
     
     ПАТ «Укрзалізниця» проводить активну роботу для реалізації транзитного потенціалу та вдосконалення логістичних ланцюгів. Триває робота над проектами Транскаспійський міжнародний транспортний маршрут (ТМТМ) та Міжнародний транспортний маршрут «Південь – Захід».


Автор: Ирина Соцкова прочтений: 831 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 20373
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика