Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Gens Una Sumus. (лат. "Мы все одна семья.") © лозунг FIDE

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

В АЛЧЕВСЬКУ ПОТЕПЛІШАЛО
Автор: Станислав Власенко      Дата: 03.04.2006 07:26


     Понад 200 бригад з різних куточків України працює на відновлювальних роботах в Алчевську. Вже на сьогодні загальна площа житла, забезпеченого теплом і гарячим водопостачанням, становить понад 50 тисяч квадратних метрів, на 9 об'єктах соціальної сфери загальною площею 12 тисяч квадратних метрів встановлені нові міні-котельні. Одночасно ведеться заміна старих комунікацій: прокладено близько 60 тисяч метрів нової теплотраси, понад тисячу метрів газових трубопроводів низького та середнього тиску.
     Відновлювальні роботи в Алчевську тривають. Встановити індивідуальне поквартирне опалення хочуть мешканці ще 4152 квартир. Тривають роботи на наступних п'яти об'єктах соціальної сфери, теплопостачання на яких буде відновлено у найближчі дні.
     У рамках реалізації програми з енергозбереження «Рідний дім» власникам квартир та будинків пропонується встановити котли індивідуального опалення, лічильники газу та води, замінити старі радіатори, а у разі потреби - вікна на умовах відтермінування платежу на 5 років (мешканцям надається безвідсотковий кредит). Програма фінансується НАК «Нафтогаз України». Програма з енергозбереження «Рідний дім» поширюється по всій Україні.
     Спеціалісти ДП «Газ-тепло» та НАК «Нафтогаз України» підрахували, що завдяки цим енергозберігаючим технологіям лише в м. Алчевську за місяць вдалося зекономити 0,5 млн. кубічних метрів газу в приватному секторі та 120 тис. кубічних метрів газу на об'єктах соціальної сфери. Суттєво скоротилися необліковані витрати: якщо раніше мешканці додатково грілися газовими пальниками та духовками, то сучасні опалювальні прилади забезпечують потрібний температурний режим, а прилади обліку спонукають до економії енергоносіїв.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1679 оценки: 2 от 1
© Свидетельство о публикации № 2063
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика