Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У червні Укрзалізниця випустить на маршрути три модернізовані електрички
Автор: Сергей Грищук      Дата: 28.06.2018 20:27


У червні Укрзалізниця випустить на маршрути три модернізовані електрички      У червні 2018 року в експлуатацію випущено два електропоїзди після капітального ремонту. Вони відправлені для обслуговування пасажирів регіональних філій «Південна залізниця» та «Південно-Західна залізниця». До кінця місяця ще одна модернізована електричка буде відправлена для обслуговування пасажирів регіональної філії «Львівська залізниця».
     
      «У цьому місяці модернізували вже три приміські електрички. Скоро вони курсуватимуть Харківщиною та Київщиною, а також на маршруті «Львів – Сянки», – написав у Facebook в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.
     
     Як зазначив керівник компанії, базова вартість такого капітально-відновлювального ремонту одного поїзда – від 35 до 38 млн грн. Ремонтувалися електропоїзди на власних потужностях – на «Київському електровагоноремонтому заводі».
     
     Крім виконання капітального ремонту, на зазначених поїздах виконаний комплекс модернізацій, спрямований на покращення умов перевезень пасажирів та підвищення надійності електропоїздів в експлуатації. Зокрема, фарбування виконано більш якісними емалями, для зручності пасажирів встановлено блоки сидінь із покращеними ергономічними властивостями, вагони обладнано сучасним економним освітленням. Для забезпечення безпеки руху електропоїздів підвищено надійність ходової частини, замінено застаріле електричне обладнання на сучасне, встановлено сучасне світлосигнальне обладнання. Завдяки капітального ремонту електропоїздів подовжено термін їх служби.
     
     Один з електропоїздів, що буде використовуватися для регіональних перевезень пасажирів по території Південно-Західної залізниці, додатково обладнано новою системою сповіщення пасажирів з інформаційними табло, електронними вказівниками маршруту та нумерації вагонів. Для покращення умов праці поїзної бригади в головних вагонах електропоїзда розташовані купе провідника.
     
     «Приміське сполучення залишається проблемним питанням. Маємо на сьогодні більше 90% зносу парку та збитків лише за минулий рік від цих перевезень на 4,5 млрд грн. Однак власними силами, крок за кроком, надолужуємо те, що майже не робилося багато років, – оновлюємо приміський рухомий склад. У 2018-му році плануємо оновити 22 електрички», – повідомив Євген Кравцов.
     
     Залізничники сподіваються, що пасажири належним чином оцінять відремонтовані поїзди та ставитимуться до рухомого складу відповідно – дбайливо й акуратно, адже рівень комфорту значною мірою залежить саме від пасажирів.


Автор: Сергей Грищук прочтений: 542 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 20829
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика