Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Зри в корень! © Козьма Прутков

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Білоруська залізниця пропонує організувати новий логістичний маршрут до ЄС через прикордонний перехід Ізов-Грубешів
Автор: Юрий Воеводин      Дата: 02.07.2018 20:56


Білоруська залізниця пропонує організувати новий логістичний маршрут до ЄС через прикордонний перехід Ізов-Грубешів      Білоруська залізнична адміністрація запропонувала керівництву Укрзалізниці розглянути перспективи співробітництва із польською залізничною компанією PKP LHS щодо організації нового логістичного маршруту в напрямку Європейського Союзу через прикордонний перехід Ізов-Грубешів. У разі отримання принципової згоди білоруські колеги готові організувати тристоронню нараду щодо тарифних умов та технології перевезень цим логістичним маршрутом. Про це йшлося на зустрічі операційного директора ПАТ «Укрзалізниця» В’ячеслава Єрьоміна та першого заступника начальника Білоруської залізниці Ігоря Шилова.
     
      Залізничники України та Білорусі обговорили питання обслуговування вантажного та пасажирського сполучення на прикордонних ділянках. Зокрема, під час зустрічі білоруська сторона поінформувала про пролонгацію на друге півріччя 2018 року тарифів на транзитні перевезення поїздом комбінованого транспорту «Вікінг». Завдяки гнучкій тарифній політиці по відношенню до українських експортно-імпортних вантажів, що прямують транзитом з України по території Білорусі поїздом «Вікінг» за підсумками 5 місяців 2018 року перевезено 40 тис. тонн зерна.
     
     Представники залізничних адміністрацій також обговорили інші актуальні питання подальшої двосторонньої співпраці в галузі вантажних та пасажирських перевезень у сполученні Україна – Білорусь, розвитку транзитних перевезень, більш ефективної організації роботи з рухомим складом, питання тарифної політики в організації перевезень між двома країнами.
     
     За 5 місяців 2018 року обсяги перевезених вантажів через білорусько-українські міждержавні стикові пункти склав 6,5 млн тонн, або 94,8% до аналогічного періоду 2017 року. За підсумками 2017 року обсяг перевезених вантажів між країнами склав 16,7 млн тонн, або 3,9 млн тонн (130,6%) до 2016 року.


Автор: Юрий Воеводин прочтений: 968 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 20892
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика