Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

З початку року діяльність великого бізнесу Одеси принесла бюджету міста понад 592 млн.грн.
Автор: Александр Михайленко      Дата: 11.07.2018 05:17


     Упродовж січня-липня 2018 року до місцевого бюджету міста Одеси надійшло 592,5 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструє Одеське управління Офісу великих платників податків ДФС.
     Це в півтора рази більше аналогічних показників минулого року. Додаткові 219 мільйонів гривень податків до місцевого бюджету проти минулорічних показників забезпечено за рахунок заходів з детінізації економіки та завдяки покращенню процесів адміністрування, а також шляхом постійного діалогу з представниками бізнесу, — наголошує Начальник Одеського управління Офісу ВПП ДФС Вікторія Талпа.
     Так, за 6 місяців 2018 року до місцевого бюджету надійшло 430 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, майже 62 млн. грн. — податку на прибуток підприємств, що сплачується до місцевого бюджету, майже 53 млн. грн. — плати за землю, понад 7,3 млн.грн. податку на нерухоме майно та 2,2 млн.грн. екологічного податку. Також, з початку року спрямовано 33 млн.грн. акцизного податку з роздрібної торгівлі.
     Найбільші суми забезпечили такі підприємства-гіганти, як: ПАТ «Одесаобленерго», ТОВ «Бруклін-Київ», ТОВ «Тедіс Україна», ДП «КТО», «Одеський порт», ПП «Таврія плюс», ТОВ «Таврія-В» та інші.
     «Ситуація зі сплатою податків до бюджетів усіх рівнів на Одещині стабільна та прогнозована, а динаміка надходжень відповідає соціально-економічним тенденціям в регіоні. Разом з тим, суттєвий ріст сплати податків — це, безумовно, наслідок відповідальності та активної позиції представників бізнесу» — зазначає Вікторія Талпа.
     Адже сплачені податки є суттєвим фінансовим підґрунтям для місцевих бюджетів. Кошти, сплачені підприємствами у вигляді податку на доходи фізичних осіб, податку на прибуток підприємств та всі інші податки спрямовуються на фінансування потреб міста та забезпечення його соціального розвитку, ремонт та будівництво доріг, закладів освіти та охорони здоров’я.


Автор: Александр Михайленко прочтений: 573 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 21071
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика