Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДП «Газ-тепло» реалізовує програму з енергозбереження «Рідний дім» у Київській області
Автор: Станислав Власенко      Дата: 29.04.2006 22:03


     У м. Ірпінь Київської області реалізується пілотний проект із впровадження програми з енергозбереження «Рідний дім». У координаційному центрі ДП «Газ-тепло» зареєстровано понад 750 бажаючих встановити індивідуальні системи опалення.
     
     Більшість котелень міста (а їх тут 42) були побудовані у 70-80-х роках минулого століття. Ірпінь має так званий хутірний тип забудови, тому десятки кілометрів теплотрас міста вимагають негайної реконструкції.
     
     Наприклад, у районі вулиць Михайлівської, Озерної, Громадянської склалася катастрофічна ситуація. Будинки опалюються від котельні, яка знаходиться більше ніж за три кілометри від міста. Тому реалізація програми з енергозбереження «Рідний дім» знайшла підтримку більшості мешканців Ірпеня.
     
     Днями рішенням міськвиконкому в Ірпені створена комісія з відключення квартир від централізованого опалення та визначені райони міста, в яких вирішення ситуації з опаленням квартир є першочерговою. Уже до кінця 2006 року ДП «Газ-тепло» за підтримки міської влади планує вирішити проблему з опаленням у кризових будинках на вулицях Озерній, Маяковського і Громадянській, а в районі вулиці Михайлівської побудувати нову котельню.
     
     
     Довідка: Програма «Рідний дім» передбачає децентралізацію теплопостачання, встановлення систем індивідуального опалення у квартирах багатоповерхових будинків та заміну застарілого опалювального обладнання у приватних будинках на умовах відтермінування платежів на 5 років. Програма фінансується НАК «Нафтогаз України».
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1514 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2135
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика