Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «ГАЗ УКРАЇНИ» НАДАЄ ДОПОМОГУ ШКОЛІ-ІНТЕРНАТУ № 18
Автор: Станислав Власенко      Дата: 29.04.2006 22:06


     Напередодні травневих свят, після відзначення в Україні Великодня представники ДК «Газ України» відвідали київську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат для дітей з вадами слуху №18.
     
      Реалізуючи програму НАК «Нафтогаз України» надання соціальної та благодійної допомоги навчальним закладам, ДК «Газ України» організувала свято учням цієї школи-інтернату – з солодощами й веселою виставою про звичай святкування Великодня в Україні. З особливим захопленням учні школи-інтернату опановували й перші кроки у мистецтві розпису писанок.
     
      Як пояснив директор спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами слуху №18 Микола Гриценко, школі цього року виповнюється 30 років. У ній за спеціальними програмами з першого по дванадцятий клас навчаються 239 дітей, які прибули до інтернату практично з усіх регіонів України. М.Гриценко підкреслив, що серед учнів школи-інтернату є чимало обдарованих і здібних дітей. Про це красномовно свідчить той факт, що на останніх Дефлімпійських іграх 2005 року у Мельбурні четверо учнів школи-інтернату №18 здобули нагороди. На жаль, державних коштів бракує, тому увага до дітей, які мають вади слуху і потребують особливої турботи, будь-яка допомога, вважає М.Гриценко, є надзвичайно важливими.
     
      Проте опіка ДК «Газ України» над дітьми зі школи-інтернату №18 не обмежується лише святковим столом та виставою. Заступник генерального директора Компанії Микола Табак зазначив, що ДК «Газ України» вже перерахувала школі-інтернату №18 200 тис. гривень, для потреб учнів придбано необхідну оргтехніку, меблі.
     
      ДК «Газ України» буде постійно опікуватися проблемами дітей спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №18, допомагатиме і коштами, і навчальним приладдям, і, звичайно, увагою, - наголосив заступник генерального директора ДК «Газ України» М.Табак.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1632 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2136
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика