Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

В Києві з великим успіхом пройшов перший безкоштовний навчальний курс NATON ACADEMY для лікарів з усієї країни - фото, відео
Автор: Костюк      Дата: 03.08.2018 19:16


В Києві з великим успіхом пройшов перший безкоштовний навчальний курс NATON ACADEMY  для лікарів з усієї країни - фото, відео      2-3-го серпня, в готелі «Братислава», близько 360-ти лікарів-хірургів, ортопедів-травматологів з усіх областей України отримали унікальну можливість прослухати лекції і майстер-класи з остеосинтезу та ендопротезування ведучих спеціалістів з Китаю, а також знаних вітчизняних світил медицини з НМУ ім. Богомольця, Інституту патології хребта та суглобів ім. Ситенка та інших установ. Захід було організовано корпорацією NATON Medical Group спільно з Асоціацією ортопедів-травматологів, компанією OSTEONANO, яка є ексклюзивним представником NATON Medical Group в Україні.
     
     Слід відзначити, що хедлайнери форуму професор Микола Корж та професор Олександр Бур`янов - ці знані майстри травматології і ортопедичної справи постійно вдосконалюють свій рівень і, дійсно, багато чому можуть навчити як молодих спеціалістів, так і вже досвідчених лікарів.
     Ну, а безпосередньо побувати на майстер-класах таких всесвітньо відомих майстрів, як Чень Бін, Ху Єнцзюнь, Чжан Гоцян, Ні Мінг з ведучих медичних закладів Китаю – така можливість для вітчизняних спеціалістів безцінна.
     
     Говорячи про безперечний успіх заходу, який відкрив нову еру у відносинах між лікарськими спільнотами України і Китаю та започаткував новий рівень якості в обслуговуванні і забезпеченні якісними протезами хворих, не можна не відзначити голову OSTEONANO Володимира Густі, а також його сина - президента NATON ACADEMY Богдана Густі. Саме вони зі своїми однодумцями доклали максимальних зусиль, щоб ця подія стала реальністю.
     
     Також не можна не відзначити і координатора форуму Валентину Буковську, багатомісячна праця якої наблизила подію до втілення і зв’язала всі ланки в один міцний ланцюжок.
     
     І хоча Володимир Йосипович і Богдан Володимирович не люблять публічності, а звикли займатись реальними справами, без їхнього ентузіазму, стійкості та віри у власні сили, все це було б неможливим. Дуже багато труднощів, про які зазвичай не говорять, довелось подолати на шляху до втілення мрії – відкриття NATON ACADEMY. Далеко не всі у медичній спільноті змогли гідно сприйняти нові починання. Не всім сподобалось, що тісна співпраця з міжнародними партнерами, відкритий і прозорий тендер на закупівлю протезів, що був виграний NATON Medical Group, зробили операції вдвічі дешевшими, при збереженні найвищої якості. Зважаючи на кастовість і багаторічні монополії в українській медицині на послуги та продукцію, можна уявити, скільки корумпованих структур залишилось без годівниці. Та не будемо про сумне. Навпаки, згадані події свідчать про реформи у системі МОЗ на чолі з Уляною Супрун, і поступові зміни ситуації з медициною на краще.
     
     Головне, що захід відбувся, перший курс лікарів отримав унікальні практичні навички, а можливість взяти участь у лекціях і майстер-класах, завдяки прямим включенням та онлайн-трансляції, була в обласних лікарнях України, зокрема, і в госпіталях із зони розмежування на Донбасі. Більше 500-та лікарів з усієї України змогли пройти курс навчання по Skype. Віднині набагато більше українських пацієнтів, тих, хто потребує заміни суглобів, зможуть отримати якісну медичну допомогу на місцях в усіх регіонах України. Попереду ще багато справ, і організатори запрошують до співпраці всіх бажаючих, щоб разом творити історію України, творити її майбутнє заради здоров’я і процвітання простих людей.
     
     Заходу передувала прес-конференція в ІА «Укрінформ»: https://www.ukrinform.ua/rubric-presshall/2503932-endoprotezuvanna-v-ukraini-naton-academy-ukraine-dopomoze-vdoskonaliti-profesionalizm-vitciznanih-medikiv.html, на якій було розкрито деталі і подробиці форуму та співпраці з NATON Medical Group.
     
     Див. відео: https://www.youtube.com/watch?v=Hhj--TEQpVc
     
     
     


Автор: Костюк прочтений: 269 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 21535
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика