Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

За 7 місяців 2018 року Укрзалізниця сплатила податків та зборів на 1,5 млрд грн більше, ніж за аналогічний період торік
Автор: Иван Медведев      Дата: 13.08.2018 16:25


     За сім місяців 2018 року Укрзалізниця сплатила понад 11,1 млрд грн податків та зборів до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів. Це на на 1,5 млрд грн більше показників відповідного періоду минулого року, коли було сплачено понад 9,6 млрд грн.
     
      «Збільшення виплат до бюджету та державних цільових фондів відбулося насамперед завдяки зростанню заробітної плати залізничників, адже від цього напряму залежить сума єдиного соціального внеску, податку з доходів фізичних осіб, військового збору та інших платежів», – пояснив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. Також він додав, що в збільшенні платежів свою роль відіграло і зростання сплати дивідендів до державного бюджету та податку на прибуток.
     
     Зокрема, до державного бюджету сплачено понад 3,8 млрд грн, до місцевих бюджетів – близько 3,2 млрд грн та єдиного соціального внеску сплачено понад 4,1 млрд грн.
     
     У свою чергу, Укрзалізниця очікує від місцевих органів самоврядування аналогічної соціально відповідальної позиції у відшкодуванні вартості пільгових перевезень громадян. За 7 місяців 2018 року таких категорій пасажирів перевезено на суму 480,4 млн грн. Компенсовано Укрзалізниці лише 10 % цієї суми – 48 млн грн, відповідно, заборгованість становить 432,4 млн грн.
     
     Від органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування за пільгові перевезення окремих категорій громадян компенсація надійшла в сумі 39 млн грн. Найменшу компенсацію отримала регіональна філія «Львівська залізниця» – 7 %.


Автор: Иван Медведев прочтений: 791 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 21736
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика