Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ПОЧАЇВСЬКИЙ СВІТ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 30.05.2006 21:57


ПОЧАЇВСЬКИЙ СВІТ      «Почаївський Світ» - готель на 90 місць відкрився в двох кілометрах від однієї з головних святинь християнського світу - Свято-Успенської Почаївської Лаври. Також звідси недалеко і до міста Кременець, що багатий пам’ятниками старовини та зібранням діючих церков і храмів різних релігійних конфесій. Готель готовий одночасно прийняти та розмістити 2 автобуси відвідувачів. До послуг проживаючих пропонуються затишні 2-х та 4-х містні номери різної цінової категорії з різноманітним рівнем сервісу.
     Проект створення «Готельно - туристичного комплексу «Почаївський Світ» складається з трьох етапів:
     Перша черга проекту включає - введення в експлуатацію в травні 2006 року, після капітального ремонту, готелю «Почаївський Світ» на 90 місць с подальшим відкриттям, окремо збудованого ресторану - музею (корчми у національному стилі).
     Реалізація другої черги (готель «Ковчег» на 173 місць, конференц зал-ресторан на 180 місць (для проведення семінарів, конференцій, сімпозіумів), інтернет-кафе, навчально-культурний центр, побутовий комбінат, для обслуговування прочан і місцевого населення) дозволять збільшити туристичний потік до 268 відпочиваючих у день, в тому числі і прийому VIP-делегацій, та створити додатково 100-150 робочих місць для місцевого населення.
     Третя черга проекту передбачає надбудову 3 та 4 поверхів корпусу готелю «Почаївський Світ» з влаштуванням мансардних приміщень, що дасть можливість збільшити кількість відпочиваючих в готельному комплексі з 268 до 365 людей та поліпшити якість умов проживання. Крім того в промисловій зоні (200м від готельного комплексу) передбачається на виробничих площах консервного заводу що належать центру «Почаївський Світ» встановити технологічну лінію по виготовленню соків з місцевої сировини, та розливу природної питної, створити дистриб’юторську мережу їх продажу, а також інших товарів під торговельною маркою «Почаївський Світ», створити видавничо-поліграфічну базу із сучасними засобами комунікацій.
     Культурно-просвітницький центр «Почаївський Світ» один з перших, і можливо єдиний в Україні, що започаткував розробку і втілення у життя системно-комплексного підходу, щодо програми розвитку духовного туризму та поширення знань про християнський світ серед населення України.
     Християнський світ великий і різноманітний. Знайомство із його історичною спадщиною, філософією, догматами, відвідування його святинь сприяють духовному відродженню України, збереженню історії і традицій християнства, зокрема його православного сповідання, соборності і миролюбства, до яких тяжіє український народ.
     Програма розвитку духовного туризму, що розробляється нашим центром, базується на загальнонаціональний ідеї єднання і духовного відродження українського народу.
     Довкілля Свят-Успенської Почаївської Лаври це екологічно чистий регіон України із століттями намоленою аурою святості землі, води і повітря, де в радіусі 30 кілометрів розташовані дорогі для всіх християн місця: Божа гора, джерело Святої Анни, та інші. Поруч знаходяться Одеський замок та інші історико-архітектурні пам’ятники давнини.
     Культурно-просвітницький центр «Почаївський Світ», який знаходиться в місті Почаїві, Кременецького району Тернопільської області, має представництва у містах Київ, Львові та підтримує стабільні і доброзичливі робочі зв'язки з багатьма громадськими і релігійними організаціями України, Росії, Білорусії та Зарубіжної православної церкви в Америці і інших країн світу.
     Культурно-просвітницький центр «Почаївський Світ» автор інвестиційного проекту «Комплексного розвитку духовного та екологічного туризму в регіоні», одна із складових частин якого являється створення на базі існуючого готелю «Готельна туристичний комплекс «Почаївський Світ», що розміститься на земельній ділянці 0,86га. та буде включати в себе два готельних корпуси на 268 місць, конференц зал -рестаран на 180 місць, інтернат-кафе, побутовий комбінат, навчально-культурний центр, рекреаційні зони відпочинку Даний проект в цілому враховує побажання міської адміністрації Почаїва та Кременецького району, у частині створення додаткових робочих місць, розвитку туризму у регіоні, надання послуг населенню і розвитку інфраструктури території.
     Інвестиційний проект «Комплексного розвитку духовного та екологічного туризму в регіоні» попередньо погоджений міською адміністрацією Почата та Кременецького району передбачає:
     - розвиток готельного бізнесу (розбудова готельне туристичного комплексу для туристів та прочан),
     - будівництво навчально-культурного центру і комбінату побутового обслуговування населення,
     - на базі консервного заводу встановлення лінії виготовленню соків та розливу і створення дистриб’ютерської мережі продажу столової води,
     - створення ремонтно-будівельної бази для ремонту та будівництва культових споруд, проведення реставраційних робіт пам’яток архітектури, церков, іконографії;
     - екскурсійне обслуговування, пізнавальний і духовний супровід при відвідуванні святих місць і діючих церков,
     - науково-дослідну діяльність по історії християнської релігії і її мас-медіа пропаганду,
     - видавничу діяльність, віртуальний інтернет-туризм (тематичні сайти: християнство, православ'я, католицизм, інші релігії і конфесії),
     - міжнародний духовний туризм (історичні і святі місця християнського світу).
     - екологічний туризм організація кінного туризму, кінні та піші походи, полювання, риболовля,
     С метою створення сприятливого довірчого інвестиційного клімату, розуміючи привабливість історичних пам’ятників релігії, діючих центрів христіанства всесвітнього значення, історико-архітектурних пам'ятників Тернопільщини для розвитку духовного туризму, Культурно-просвітницький центр «Почаївський Світ» виступив ініціатором створення на її базі Міжнародного фонду «Віра і Довіра» учасниками якого стануть всесвітні релігійні, суспільні і фінансові організацій.
     Перша презентація Культурно-просвітницького центру «Почаївський Світ» та частини його інвестиційних проектів була проведена на Міжнародній ярмарку інвестицій та нерухомості Україна - ЄС (5-7 жовтня 2005р. Львів). В листопаді 2005р. Культурно-просвітницький центр «Почаївський Світ» приймав участь у конкурсі на ліпший інвестиційний проект України та признаний ліпшим серед 56 претендентів
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1685 оценки: 4.5 от 4
© Свидетельство о публикации № 2195
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика