Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Газ України» змінює умови роботи з підприємствами ТКЕ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 02.06.2006 22:25


     З метою максимального забезпечення дисципліни газопостачання і розрахунків за спожитий газ, на виконання рішень Кабінету Міністрів України ДК «Газ України» змінює умови роботи з підприємствами ТКЕ. Угоди на постачання природного газу підприємствам ТКЕ у міжопалювальний період будуть укладатися виключно за умови надання Компанії гарантійного листа (за підписом керівника підприємства ТКЕ - боржника, його головного бухгалтера, а також керівництва міської влади) щодо рівномірного щомісячного погашення до 1 жовтня п. р. заборгованості за спожитий у 2006 р. природний газ.
     
      Для укладання таких угод необхідно також надати лист-заявку з вказаними щомісячними плановими обсягами газу для його постачання підприємствам ТКЕ у міжопалювальний період.
     
      ДК «Газ України» наголошує, що при порушенні підприємствами ТКЕ гарантійних зобов’язань щодо погашення заборгованості та незабезпеченні стовідсоткової оплати поточного споживання природного газу, Компанія змушена буде обмежувати його постачання та припинити відповідні договірні відносини.
     
      З метою недопущення застосування практики створення нових комунальних підприємств для уникнення розрахунків за борговими зобов’язаннями, ДК «Газ України» попереджає, що не укладатиме договорів з такими новоутвореними споживачами на постачання природного газу на опалювальний період 2006-2007 рр., якщо вони не будуть правонаступниками ліквідованих чи реорганізованих підприємств, які мають заборгованість перед Компанією.
     
      ДК «Газ України» звертає також увагу на те, що постачання природного газу для потреб комунальної теплоенергетики буде здійснюватися з ресурсів цього енергоносія імпортованого походження. НАК «Нафтогаз України» буде закуповувати обсяги природного газу для підприємств ТКЕ шляхом його стовідсоткової передоплати.
     
     Довідка: Заборгованість підприємств ТКЕ перед ДК «Газ України» за спожитий у 2006 р. природний газ перевищує 665 млн. грн.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1111 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2211
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика