Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ГПУ «Шебелинкагазвидобування» отримала сертифікат на систему управління якістю за міжнародними стандартами ISO серії 9000
Автор: Станислав Власенко      Дата: 02.06.2006 22:26


     ГПУ „Шебелинкагазвидобування” отримало сертифікат на систему управління якістю за міжнародними стандартами ISO серії 9000, що є гарантією якості продукції та послуг, які надаються.
      Задля підвищення конкурентоспроможності своєї продукції ГПУ «Шебелинкагазвидобування» у 2002 році запровадило систему якості ДСТУ ISO 9001-95 у Експериментальному цеху з виготовлення та ремонту нафтогазового обладнання. У 2004 році на всіх об’єктах ГПУ «Шебелинкагазвидобування» розпочалось впровадження системи управління якістю у відповідності до вимог міжнародних стандартів ISO серії 9000 у національній системі сертифікації УкрСЕПРО. Система була створена фахівцями УкрНДІгаз та ДП “Харківстандартметрологія”.
      Упродовж останніх двох років ГПУ “Шебелинкагазвидобування” провела заміну аміачно-холодильної установки для процесу низькотемпературної сепарації на турбодетандерні агрегати. Модернізація дозволила підвищити якість підготовки газу, щороку вилучати близько 10 тис. тонн газоконденсату додатково та покращити екологічні показники, вивівши з технології шкідливий аміак. Завдяки реконструкції Червонодонецької та Хрестищинської дожимних компресорних станцій вдалося наростити видобуток газу на Шебелинському газоконденсатному родовищі.
      У найближчих планах ГПУ “Шебелинкагазвидобування” – будівництво на Хрестищенському газопромислі установки з поглибленої підготовки і переробки газу для отримання додаткової продукції: скрапленого газу, газового бензину, а також збільшення вилучення газоконденсату.
      Уже зараз підприємство розпочало випуск енергоефективних контактних водопідігрівачів з ККД до 100%. Після їх сертифікації ними облаштують об’єкти газовидобування.
     
     Довідка: ГПУ «Шебелинкагазвидобування» – це найбільше з чотирьох видобувних підприємств ДК «Укргазвидобування». Розробляє 39 родовищ газу, газового конденсату та нафти, розташованих на території Харківської, Полтавської, Луганської та Донецької областей. Основний обсяг видобутку вуглеводнів (95%) припадає на Харківську область.
     У 2005 році ГПУ «Шебелинкагазвидобування» видобуло 6,64 млрд. куб. м природного газу, що складає 45% від загального видобутку ДК «Укргазвидобування» та 32% загальноукраїнського видобутку.
     Крім видобутку вуглеводнів, ГПУ «Шебелинкагазвидобування» спеціалізується на випуску та ремонті нафтогазового обладнання. Тут побудовано експериментальний цех з виготовлення та ремонту нафтогазового обладнання. У 2005 році цех випустив продукції на 25 млн. грн., у 2006 році планується забезпечити випуск продукції на суму 35 млн. грн.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1271 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2213
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика