Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Дніпропетровський завод «Дніпрошина» розпочинає випуск цільнометалокордних шин європейського рівня якості
Автор: Станислав Власенко      Дата: 20.06.2006 21:22


     ВАТ «Дніпрошина» (Дніпропетровськ) розпочинає випуск цільнометалокордних шин за новою технологією, розробленою фахівцями підприємства. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив начальник центральної лабораторії ВАТ «Дніпрошина» Олександр Гоголев.
     За інформацією Олександра Гоголева, у протекторних гумах, що використовуватимуться для виготовлення нового виду продукції підприємства, синтетичний каучук повністю замінено на натуральну сировину. Найближчим часом будуть проведені виробничі випробовування розробленої рецептури.
     «Використання натурального каучуку сприятиме більшій зносостійкості шин: очікуване збільшення працездатності — приблизно 7-10%. У лютому протекторні гуми, призначені для цільнометалокордних шин, успішно пройшли випробовування в лабораторних умовах. 1 квітня, на честь 45-річчя заводу, передбачається випустити першу партію нової продукції. Наразі на підприємстві завершується монтаж нового обладнання, на якому буде налагоджено випуск цільнометалокордних шин», — повідомив Олександр Гоголев.
     За інформацією Олександра Гоголева, рецептурні та технологічні новації дозволять підвищити якість шин до європейського рівня.
     Як повідомив Олександр Гоголев, перші пробні партії шин буде реалізовано в Україні. У перспективі передбачається виведення нової продукції підприємства на західноєвропейські ринки.
     Довідка: ВАТ «Дніпрошина» — дніпропетровський виробник шинної продукції. Підприємство почало працювати у 1961 році. На сьогодні асортиментний ряд підприємства становить більше 200 моделей шин, які відповідають вимогам національних і міжнародних стандартів. «Дніпрошина» є найбільшим в Україні виробником сільськогосподарських та великогабаритних шин.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1463 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2257
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика