Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У 2006 році на «Дніпрошині» реалізовано низку масштабних заходів, направлених на технічний розвиток підприємства
Автор: Станислав Власенко      Дата: 20.06.2006 21:25


     У рамках програми технічного розвитку на ВАТ «Дніпрошина» (Дніпропетровськ) у 2006 році реалізовано низку масштабних організаційно-технічних заходів. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив директор із технічного розвитку ВАТ «Дніпрошина» Олександр Смирнов.
     Зокрема, за словами Олександра Смирнова, у 2006 році у підготовчому цеху виробництва великогабаритних шин виконано модернізацію схеми управління.
     Як повідомив Олександр Смирнов, на підприємстві розпочато заміну морально та фізично застарілої елементної бази систем управління складального встаткування, оснащеного промисловими контролерами «МікроДат». Наразі роботи із удосконалення систем управління тривають.
     За інформацією Олександра Смирнова, на заводі резино-технічних виробів, що входить до складу ВАТ «Дніпрошина», проведена модернізацію виробничої лінії.
     На підприємстві в 2006 році завершено роботи з будівництва автомобільних ваг «довгомірів», що дало можливість зважувати автопоїзди прямо на території підприємства.
     Як повідомив Олександр Смирнов, на заводі виконано будівельні роботи з організації ділянки виробництва стеарину. Облаштування ділянки з виготовлення стеарину буде продовжено у 2006 році.
     Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», стеаринову кислоту, виробництво якої планується розпочати на «Дніпрошині», більшою мірою передбачається використовувати для власних потреб підприємства, що дозволить заводу заощаджувати значні кошти. Стеаринова кислота — один із інгредієнтів для виготовлення гумової суміші. Запланований обсяг виробництва стеаринової кислоти на ВАТ «Дніпрошина» — 1200 тонн на рік.
     За інформацією Олександра Смирнова, також протягом 2006 року на підприємстві проводилися роботи з організації ділянки з виробництва цільнометалокордних шин. Роботи із впровадження цього виробництва також буде продовжено в 2006 році.
     Як повідомив Олександр Смирнов, велику увагу в 2006 році було приділено впровадженню технічних заходів, направлених на підвищення точності вимірів.
     Довідка: ВАТ «Дніпрошина» — дніпропетровський виробник шинної продукції. Підприємство почало працювати у 1961 році. На сьогодні асортиментний ряд підприємства становить більше 200 моделей шин, які відповідають вимогам національних і міжнародних стандартів. «Дніпрошина» є найбільшим в Україні виробником сільськогосподарських та великогабаритних шин.
     Статутний фонд підприємства — 149,262 млн грн, номінал акцій — 50 грн.
     Основні акціонери — кіпрські компанії Letop Ltd. (24,62%), Vadamo Trading Ltd. (24,67%), Rockwood Investment Ltd. (17,43%).
     У 2004 році підприємство випустило 1706,4 тисяч шин. Експортується близько 40% продукції підприємства.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 960 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2263
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика