Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Представники ДК "Укртрансгаз" взяли участь в роботі 23-го Світового Газового Конгресу та Міжнародної газової виставки “WGC-2006”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 24.06.2006 23:19


     Представники ДК “Укртрансгаз” в складі делегації НАК "Нафтогаз України" взяли участь у роботі 23-го Світового Газового Конгресу та Міжнародної газової виставки “WGC-2006”, які проходили 5-9 червня 2006 року в м. Амстердам (Королівство Нідерланди). На Конгресі були презентовані результати досліджень та проведені дискусії з широкого спектру тем. Зокрема, розглядались питання впливу енергії на навколишнє середовище та суспільство, а також технічні аспекти видобування, зберігання, транспортування, дистрибуції та споживання енергоносіїв. Програма Конгресу складалася з пленарних засідань, які було розділено на ключові доповіді і круглі столи зі стратегічних питань, та з секційних засідань, які проводили відповідні робочі і програмні комітети МГС.
     На засіданнях робочих комітетів представники ДК “Укртрансгаз” продемонструвати можливості газотранспортної системи України. Від ДК "Укртрансгаз" на секційних засіданнях було представлено 3 стендові доповіді :
      "Оцінка залишкового ресурсу газопроводів на основі даних внутрішньотрубної діагностики", автори М. Беккер, В. Розгонюк;
      "Використання стиснутого природного газу як моторного палива в Україні. Перспективи і проблеми", автори І. Орлов, В.Козак;
      "Газотранспортна система України: сучасний стан і пріоритети сталого розвитку", автори О.Семенов, С. Михайлов.
     За кількістю поданих і зроблених доповідей Україна зайняла 12 місце серед 45 країн, пред-ставники яких виступали на Конгресі. Це свідчить про високу кваліфікацію віт-чизняних фахівців газової галузі. Всього в Конгресі взяло участь близько 5 тисяч чоловік.
     На Міжнародній газовій виставці Україну представляв стенд НАК "Нафтогаз України", на якому працювали також представники ДК "Укртрансгаз". В ході зустрічей представникам іноземних компаній надавались проспекти ДК “Укртрансгаз” та презентаційні матеріали по інвестиційних проектах. В роботі міжнародної виставки взяли участь близько 15 тисяч учасників з 80 країн світу.
     Довідка. Світовий Газовий Конгрес є найбільш значимим науково-технічним заходом газової промисловості світу, в якому традиційно беруть участь топ-менеджери нафтогазового бізнесу, фінансових структур, високопоставлені урядовці, представники міжнародних енергетичних організацій, провідні фахівці газової, нафтової та суміжних галузей, науковці, дослідники. Конгрес та приурочена до нього Міжнародна газові виставка організовуються кожні 3 роки Міжнародним Газовим Союзом (МГС), до складу якого входить 86 членів з 67 країн і який відзначає цього року свою 75-у річницю. В структурі МГС діють 5 робочих і 4 програмних комітетів, до складу яких входять представники країн-членів МГС. Робочі і програмні комітети проводять власні дослідження і підготовку аналітичних матеріалів з визначених проблемних питань газової промисловості, а також здійснюють основні організаційні заходи з підготовки чергових конгресів. Фахівці газової промисловості України традиційно беруть участь в газових конгресах під егідою МГС, членом якого з 1995 року була Українська нафтогазова академія (УНГА), а з 2006 року є НАК "Нафтогаз України". Фахівці ДК "Укртрансгаз" брали участь в конгресах в 2000 році в м.Ніцца (Франція), де було представлено комплексний стенд НАК "Нафтогаз України" за участю ДК "Укртрансгаз” та в 2003 році в м.Токіо (Японія), де було представлено 3 стендові доповіді в рамках Технологічного форуму.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1189 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2277
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика