Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Этот мир наполнен идиотами, оттого и гениям нет покоя. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ГПУ “Львівгазвидобування” ввело в експлуатацію свердловину на Локачинському газовому родовищі у Волинській області
Автор: Станислав Власенко      Дата: 29.06.2006 20:15


     Газопромислове управління “Львівгазвидобування” ДК “Укргазвидобування” ввело в експлуатацію додаткову свердловину на Локачинському газовому родовищі поблизу смт. Локачі Волинської області.
     
      Введена в експлуатацію свердловина здатна видавати до 30 тис. кубометрів природного газу на добу. Вартість проекту облаштування свердловини склала 683,68 тис. грн. Будівельні та пусконалагоджувальні роботи були виконані силами та коштами ГПУ “Львівгазвидобування”.
     
      ГПУ “Львівгазвидобування” також завершило облаштування нафтової свердловини “Бабче-7” на Битків-Бабченському газоконденсатному родовищі, що поблизу смт. Солотвино Богородчанського р-ну Івано-Франківської області. Кошторисна вартість будівництва перевищила 631 тис. грн.
     
     Довідка: ГПУ “Львівгазвидобування” було створено у 1999 р. В його структуру входить 5 газопромислів. Управління розробляє 35 родовищ та експлуатує понад 400 свердловин. В експлуатації управління також знаходиться 8 установок комплексної підготовки газу, 36 установок попередньої підготовки газу та 3 пункти збору нафти. Окрім того, на балансі “Львівгазвидобування” знаходиться 26 газорозподільних станцій, через які газ надходить до споживачів безпосередньо з родовищ.
     
      За січень-травень 2006 року ГПУ “Львівгазвидобування” видобуло 434 млн. кубометрів природного газу, 333 млн. кубометрів з яких було видобуто на родовищах Львівської області. Управління скоригувало прогноз видобутку природного газу на 2006 рік з 1,12 млрд. кубометрів до 1,97 млрд. кубометрів. Плани на 2006 рік передбачають введення в експлуатацію 18 нових свердловин, спорудження 2 установок підготовки нафти та 1 установки з підготовки газу, а також 4 компресорних станцій.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1891 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2284
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика