Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” в першому півріччі 2006 року перевиконала план з транзиту газу до країн Європи на 0,75 млрд. куб. м
Автор: Станислав Власенко      Дата: 11.07.2006 00:13


     НАК “Нафтогаз України” відіграє провідну роль в транзиті природного газу до країн Центральної та Західної Європи. Збереження й нарощення транзитного потенціалу Компанії та забезпечення безперебійного постачання газу до європейських споживачів має для НАК “Нафтогаз України” пріоритетне значення. Відповідно, результати виконання зобов’язань з транзиту газу до країн Європи є особливо показовими. Згідно з планом, обсяг транзиту до країн Європи в першому півріччі становив 56,339 млрд. куб. м. Фактично у вказаний період НАК “Нафтогаз України” протранзитувала 57,091 млрд. куб. м. Таким чином, планові зобов’язання з транзиту до країн Європи було перевиконано на 0,752 млрд. куб. м.
     
     Відповідно до планових зобов’язань, НАК “Нафтогаз України” в січні-червні 2006 року повинна була загалом протранзитувати через територію України 62,146 млрд. куб. м газу. В тому числі в першому кварталі заплановані обсяги транзиту становили 31,939 млрд. куб. м газу, в другому – 30,207 млрд. куб. м.
     
     Фактично протягом першого півріччя Компанія протранзитувала 62,285 млрд. куб. м газу (в тому числі у другому кварталі – 30,452 млрд. куб. м). Відповідно, планові зобов’язання з транзиту були перевиконані у вказаному періоді на 0,139 млрд. куб. м.
     
     Крім цього, Компанія виконує зобов’язання перед компанією “РосУкрЕнерго” щодо відбору газу з підземних сховищ та транзиту до Європи. За перші 4 місяці 2006 року (протягом сезону відбору) обсяги цього газу становили понад 1 млрд. куб. м.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1635 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2306
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика