Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Обсяги видачі аміаку через роздавальні станції зросли приблизно на 30%
Автор: Алексей Журов      Дата: 24.10.2018 22:29


     Про це, виступаючи перед присутніми на виробничій нараді, повідомив в.о. директора ДП «Укрхімтрансаміак» Валентин Шліхта.
     
     «Впродовж останніх років ми спостерігаємо стабільно зростаючий попит у вітчизняних споживачів рідкий аміак, що видається через роздавальні станції, які розташовані вздовж траси аміакопроводу «Тольятті-Одеса». Одним з факторів попиту є активізація сільського господарства та прагнення вітчизняних аграріїв використовувати новітні методи й технології. Не останню роль відіграють сприятливі агрометеорологічні умови - тепла і суха осінь. Адже така погода є підходящою для сезону підготовки ґрунту, його підживлення і насичення поживними речовинами до посівної - тривалий осінній період із позитивними середньодобовими температурам є оптимальним для внесення безводного аміаку. До слова, у порівнянні з минулорічним вереснем-першою половиною жовтня цього року ми фіксуємо зростання обсягів видачі рідкого аміаку через роздавальні станції приблизно на 30%», - наголосив виконуючий обв’язки держкомпанії.
     За словами Валентина Шліхти, окрім інтенсифікації сільського господарства і кліматично сприятливих умов, є і низка інших факторів, які породжують особливий інтерес до рідкого аміаку: процес його внесення більш економічно вигідний, оскільки повністю механізований, аміак рівномірно розподіляється в орному шарі та має кращу доступність азоту, що поліпшує режим живлення рослин. Окрім того, аміак істотно ускладнює ріст і розвиток бур’янів у посівах культурних рослин, вирішуючи таким чином проблему боротьби зі шкідниками.
     
     ДП «Укрхімтрансаміак» є оператором української ділянки магістрального аміакопроводу «Тольятті - Одеса».
     Аміакопровід – це унікальний за своїм технічним рішенням, масштабами і призначенням об’єкт, що транспортує хімічну речовину – рідкий аміак до Одеського припортового заводу, звідки він постачається на експорт до країн Європи, Азії та США.
     Впродовж усієї лінії аміакопроводу є 12 роздавальних станції, через які здійснюється видача аміаку вітчизняним споживачам.
     За рівнем аварійної безпеки аміакопровід не має аналогів у світі.


Автор: Алексей Журов прочтений: 796 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 23116
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика