Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У столичному Мистецькому арсеналі розмістився Музей залізниці
Автор: Владимир Морозов      Дата: 02.11.2018 19:10


     У Києві, в Мистецькому арсеналі, розпочала роботу виставкова галерея «Музей залізниці» – 157-річний шлях з минулого в майбутнє. Захід присвячений Дню залізничника, який відзначається в Україні 4 листопада.
     
     На інсталяцію запрошені студенти залізничних вузів, працівники компанії та їхні близькі. На виставці представлено 4 зали: «Перон», «Пункт відправлення», «Подорож», «Пункт призначення», – де можна вирушити в мандрівку залізницею та дізнатися цікаві факти про її працівників чи особливі події. Крім того, відвідувачі побачать залізничні раритети, інтерактивні експонати та зможуть перенестися у віртуальне майбутнє української залізниці.
     
     За словами члена правління Укрзалізниці Желько Марчека, цьогоріч компанія вирішила відійти від традиційного святкування свого професійного дня. «Головна мета цієї виставки – викликати почуття гордості за професію залізничників, особливо у тих, хто готується влитися до наших лав – студентів. Адже саме завдяки їм наша компанія змінюється та рухається вперед», – зазначив член правління.
     
     Крім того, Желько Марчек повідомив, що ця виставкова галерея допоможе продемонструвати, що залізниця – це не лише транспорт, але й світ цікавих подорожей, під час яких нерідко трапляються доленосні зустрічі, знайомства, неймовірні історії, аж до народження дітей. «Саме тому було прийнято рішення створити виставку з чотирьох залів. Вони, як і будь-яка подорож, починаються з перону та закінчується пунктом призначення. У кожному залі ми образно показали речі, які складають нашу історію та є нашим сьогоднішнім надбанням, як і те, чого ми прагнемо досягти, у якому напрямку розвивається сьогодні залізниця», – зазначив він.
     
     Виставка розпочала роботу 1 листопада та триватиме до 4 листопада включно.


Автор: Владимир Морозов прочтений: 756 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 23301
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика