Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

УМГ “Львівтрансгаз” здало в експлуатацію 35-квартирний житловий будинок у м. Бібрка Львівської області
Автор: Станислав Власенко      Дата: 02.08.2006 01:34


     Управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” ДК “Укртрансгаз”, що є структурним підрозділом НАК “Нафтогаз України”, здало в експлуатацію житловий будинок на 35 квартир у м. Бібрка Львівської області. Урочисте вручення ордерів мешканцям нового будинку відбудеться 1 серпня 2006 року.
     
      Спорудження житлового будинку почалося у 2000 році. Вартість будівництва склала 7 млн. 880 тис. грн., які були профінансовані за рахунок власних коштів підприємства відповідно до планів капітального будівництва об'єктів соціальної сфери ДК “Укртрансгаз”. Підрядник будівництва – ЗАТ “БУ-62” м. Новий Розділ.
     
      Квартири у новозбудованому будинку будуть безоплатно передані працівникам Бібрського лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів УМГ “Львівтрансгаз”, які перебували на квартирній черзі.
     
     Довідка: УМГ “Львівтрансгаз” на сьогодні експлуатує понад 5,5 тис. кілометрів магістральних газопроводів, якими здійснює транзит російського газу до Європи та забезпечує газом споживачів північно-західного регіону України – Волинської, Рівненської, Львівської, а також частково Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської та Хмельницької областей.
     
      Управління безпосередньо подає газ до Республіки Польща через газовимірювальні станції в с. Дроздовичах Мостиського р-ну Львівської області (з 1945 року) та в смт. Устилуг Волинської області (з 2005 року). На балансі підприємства також знаходиться найбільший в Європі комплекс підземних сховищ газу, до складу якого входять 4 підземних сховища - Більче-Волицьке, Опарське, Дашавське та Угерське.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1495 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2382
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика