Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Природний газ постачатиметься лише за умови його повної оплати
Автор: Станислав Власенко      Дата: 09.08.2006 22:46


     У другій декаді серпня ДК «Газ України» НАК «Нафтогаз України» буде постачати природний газ підприємствам комунальної теплоенергетики (ТКЕ) лише за умови повного розрахунку за поточне споживання та повного виконання зобов’язань щодо погашення боргу за спожитий газ у 2006 році. Зазначені зобов’язання викладені в гарантійних листах, які підписані керівниками цих підприємств і погоджені місцевими органами влади.
     
      На виконання доручень Уряду щодо забезпечення стовідсоткових розрахунків за природний газ усіх категорій споживачів та належної підготовки газових господарств до нового опалювального сезону 2006-2007 років ДК «Газ України» не виділила у першому кварталі серпня поточного року обсяги природного газу 51 підприємству (ТКЕ) - боржнику.
     
      ДК «Газ України» надала доручення підприємствам з газопостачання та газифікації відключити від газопостачання одинадцять підприємств ТКЕ – найбільших боржників за спожитий газ у поточному році.
      Це, зокрема, ДП «Криворізька теплоцентраль» (33,5 млн. грн.), МКП «Дніпропетровські міські теплові мережі» (32,9 млн. грн.), КП «Криворіжтепломережа» (30 млн. грн.), ВАТ «Облтеплоенерго» (м. Чернігів) (11,9 млн. грн.), ОКВППТГ «Полтаватеплоенерго» (8,4 млн. грн.), ВО «Хмельницькі теплові мережі» (6,8 млн. грн.), КПТМ «Черкаситеплоенерго» (7 млн. грн.), ТОВ «Енергохолдинг» (м. Краматорськ Донецької обл.) (5,4 млн.грн.), «ТЕЦ – 3» (м.Харків) (5 млн. грн.), ЗАТ «Тепловоденергія» (Хмельницька обл.) (4 млн. грн.), КП «Наше місто» (м. Трускавець Львівської обл.) (790 тис. грн.).
      Для надання практичної допомоги підприємствам з газопостачання та газифікації з виконання робіт щодо відключення від постачання газу підприємств ТКЕ - боржників (КП «Криворіжтепломережа» та ТОВ «Енергохолдинг»), до міст Кривий Ріг (Дніпропетровська обл.) та Краматорськ (Донецька обл.) виїхали робочі групи працівників ДК «Газ України» та НАК «Нафтогаз України».
     
      Загальний борг підприємств комунальної теплоенергетики ДК «Газ України» з початку року перевищив 620 млн. грн.
     
     ДК «Газ України звертає увагу місцевих органів влади на необхідність прийняти рішення про введення економічно обґрунтованих тарифів на комунальні послуги для підприємств комунальної теплоенергетики.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1300 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2397
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика