Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” відновлює програму газифікації АР Крим
Автор: Станислав Власенко      Дата: 03.09.2006 10:27


     26 серпня в Ялті під головуванням Міністра палива та енергетики України Юрія Бойка відбулася виїзна колегія Мінпаливенерго України з питань розвитку енергозабезпечення АР Крим та м. Севастополь. Від НАК “Нафтогаз України” в нараді взяв участь перший заступник голови правління Компанії Володимир Якубенко, члени правління та керівники дочірніх підприємств “Нафтогазу”.
     
     За підсумками наради Мінпаливенерго України доручило НАК “Нафтогаз України” відновити програму газифікації Автономної Республіки Крим.
     
     За умови виділення бюджетних коштів (60 млн. грн.) структурні підрозділи НАК “Нафтогаз України” до кінця 2006 р. виконають комплекс робіт, спрямованих на газифікацію та загальне поліпшення соціально-економічного стану Білогірького району (місце компактного розселення репатріантів) та східної частини Сімферополя.
     
     Роботи із газифікації включатимуть будівництво газопроводу-відводу Широке – Зуя; будівництво другої гілки газопроводу-відводу до ГРС-2 м. Сімферополя; реконструкцію ГРС-2 та будівництво газопроводу середнього тиску ГРС-2 – Біле.
     
     Виконання цієї програми дозволить вже найближчим часом вирішити проблему нерівномірного надходження газу до низки населених пунктів півострова та налагодити постачання газу до негазифікованих районів Криму.
     
     Крім того, НАК “Нафтогаз України” підпише з Радою міністрів АР Крим “Угоду про розвиток нафтогазової галузі Криму на 2006 рік”, що передбачатиме будівництво:
     - підвідного газопроводу до смт. Новий Світ;
     - газопроводу-відводу та ГРС до с. Краснокам’янка;
     - газопроводу та ГРС до м. Старий Крим;
     - газопроводу та ГРС до смт. Азовське.
     
     “Темпи газифікації Криму відстають від загальноукраїнських. Водночас зростання попиту на енергоносії та електроенергію на півострові є одним з найвищих в Україні. Тому ми розпочали відновлення масштабної газифікації держави саме звідси”, – заявив під час наради у Ялті перший заступник Компанії Володимир Якубенко.
     
     “Ми розглядаємо газифікацію не лише як елемент розвитку внутрішнього ринку газу, а й в контексті поліпшення умов життя наших співгромадян, – відзначив Якубенко. – Тому газифікація є і залишиться серед пріоритетів діяльності “Нафтогазу України”.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1673 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2431
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика